zbigniew_em 05.03.07, 10:51 Mam mały problem... postanowiłem zalożyc bloga, ale jedno mi nie pasuje. Ten straszny napis "Zbigniew Em" w tytule... znaczy sie w tym polu na samej górze... mozna to jakos usunąc? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbigniew_em Re: BlogTytulText 05.03.07, 10:54 przepraszam, zapomniałem podac adres: www.zbigniewem.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
s.z.y.m.o.n Re: BlogTytulText 05.03.07, 12:46 Zmień/usuń tytuł bloga w jego ustawieniach -> zakładka Ustawienia / pole tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_em Re: BlogTytulText 05.03.07, 14:10 ale jakis tytuł przecież musi byc jak usunąłem to było napisane, ze mam podać tytuł bloga... Odpowiedz Link Zgłoś
schematyczna Re: BlogTytulText 05.03.07, 14:30 Wejdź w edycję CSS'a i znajdź sekcję BlogTytulText Jeśli dobrze pamiętam, to wystarczy zmienić wielkość czcionki na zero, czyli font-size: 10; Choroba mnie zmogła, więc mogę majaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
schematyczna Re: BlogTytulText 05.03.07, 14:32 To by musiało wyglądać tak: #BlogTytulText { FONT-SIZE: 0px; COLOR: #4c4c4c; FONT-FAMILY: Times New Roman, verdana, arial, helvetica; } Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_em Re: BlogTytulText 05.03.07, 14:49 cacy zmniejszyłem czcionke na zero, ale pomimo tego nadal był napis, ale bardzo malutki ale teraz zmieniłem kolor na biały, czyli jest to niewidoczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
guslarka Re: BlogTytulText 07.03.07, 11:58 Jest prostsza metoda. W sekcji Css "BlogTytulTekst", "BlogTytulTekst a" i BlogTytulTekst a:hover" podajesz po prostu "{display: none}". To zresztą odnosi się do każdej części bloga, która ma być niewidoczna. Powszechnie stosowane np. dla "ZakladkiTytul". Odpowiedz Link Zgłoś