Gość: Garfild IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:13 Mam problem...duzo osób mi sie skarzy ze nie widac fotek na bloksie... Co jest tego przyczyną ??? prosze pomuszcie mi jak cos to to jest jego adres : koffamyth.blox.pl/html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: Foty... 19.03.07, 21:47 Obrazki na twoim blogu są adresowane z lokalnego dysku twojego komutera, dlatego nikt oprócz ciebie ich nie zobaczy. Musisz najpierw załadować obrazki na serwer do zasobów i na strownie bloga podać ich adres z serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfild Re: Foty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:25 A jak to sie robi bo ja co do takich spraw jestem tempa...??? xDD Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfild Re: Foty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:00 Dziękuje bardzo A można jakos jeszcze te foty ze starszych wpisów naprawic zeby były widoczne czy musze je wszystkie załadować do pliku?! I mam nadzieje ze ostatnie pytanie...Mozna zablokować kopiowanie fotek??? Jak mozna to jak to sie robi? Z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś