ja.a.h 20.07.07, 18:27 Dlaczego, wpisujac w google tytul mojego bloga nie pojawia sie on? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rona_ukr Re: Blox w google 20.07.07, 18:29 Może jest nowy i google jeszcze go nie zaindeksował? Indeksacja następuje po tygodniu (mniej więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
rona_ukr Re: Blox w google 20.07.07, 18:44 Pokazuję się w google jak wpiszesz A G A T A H O R B A C Z ze spacjami i agatahorbacz bez spacji (na pierszym miejscu) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_portretu Re: play 04.10.07, 21:05 witam, mam pytanie odnosnie google: dlaczego wpisujac w wyszukiwarke sleepless+blox nie otrzymuje wyniku? oczywiscie sa wzmianki o stronach, ktore mnie zalinkowaly, samego bloga jednak nie znajduje. z czym to ma zwiazek? pozdrawiam autorka Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: play 04.10.07, 21:48 > witam, > > mam pytanie odnosnie google: dlaczego wpisujac w wyszukiwarke > sleepless+blox nie otrzymuje wyniku? oczywiscie sa wzmianki o > stronach, ktore mnie zalinkowaly, samego bloga jednak nie znajduje. > z czym to ma zwiazek? > > pozdrawiam > > autorka Może ma to związek z niską pozycją indeksową Twojego bloga w Google. Niską w porównaniu z tymi, które pokazują się przed Tobą. Od jak dawna piszesz? I spróbuj wpisać zapytanie "sleepless site:blox.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
laperla Re: play 04.10.07, 23:13 sgk napisał: > Od jak dawna piszesz? od paru lat > I spróbuj wpisać zapytanie "sleepless site:blox.pl" wpisalam jak podales, dziekuje. jednakze pierwszy wynik nie prowadzi bezposrednio do blogowej strony a do jego rss. wiec to chyba dziwne prawda? tym bardziej, ze wpisujac jakikolwiek inny blog z bloxa otrzymuje od razu normalne wyniki. hm Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: play 08.10.07, 11:25 laperla napisała: > hm To już problem Google niestety. Czasem im się kopsa. Możesz spróbować napisać do ich supportu, a nuż poprawią. Odpowiedz Link Zgłoś