Dodaj do ulubionych

Problem z logowaniem

01.08.07, 11:16
i przechodzeniem dalej - tzn, zaloguję się ze strony głownej, wyskauje mi
lista blogów, które piszę, wchodzę do któregoś, chcę napisać notkę, a tu
wysyakuje prośba o ponowne logowanie. Po zalogowaniu - jeszcze jedna (taka z
białym ekranem, która zwykle jest wtedy, kiedy loguje sie na zamkniety blog
innego uzytkownika)... mozna cos z tym zrobic?
Obserwuj wątek
    • kakunia.k Re: Problem z logowaniem 01.08.07, 13:44
      można. poczekać aż wszystko wróci do normy.
      • Gość: veevaa Re: Problem z logowaniem IP: *.ksknet.pl 01.08.07, 18:01
        Kakunia, ale nie wracabig_grin A juz pare dni czekam i to upierdliwe jest dosc, no
    • d-t Re: Problem z logowaniem 01.08.07, 20:59
      veevaa napisała:

> i przechodzeniem dalej - tzn, zaloguję się ze strony głownej, wyskauje mi
      > lista blogów, które piszę, wchodzę do któregoś, chcę napisać notkę, a tu
      > wysyakuje prośba o ponowne logowanie. Po zalogowaniu - jeszcze jedna (taka z
      > białym ekranem, która zwykle jest wtedy, kiedy loguje sie na zamkniety blog
      > innego uzytkownika)... mozna cos z tym zrobic?

Zaczynamy współczuc adminom. 25 wątków o tym samym, to może być wkurzające...
    • irytek05 Re: Problem z logowaniem 02.08.07, 01:09
      Współczuć to trzeba nam. Nic bardziej nie wkurza, jak brak informacji. Należało zamiast reklamy umieścić na stronie Bloxa informację, że planuje się jakieś prace, że mogą one spowodować anomalie na blogach, że potrwa to kilka dni. Każdy logujący się do swego bloga zauwazyłby to, znał przyczynę i nie denerwował się. A jeśli prace wcześniej by się zakończyły, lub przeszły bezboleśnie, to byłaby to dla wszystkich miła niespodzianka. Tak się powinno traktować dorosłych ludzi, a i admini nie byliby zasypywani pytaniami co się dzieje.
      • ols Re: Problem z logowaniem 02.08.07, 09:47
        Wczoraj okazało się, że oprócz naszych prac była jeszcze jedna niezależna awaria. Dlatego tak długo trwało zamieszanie. Pechowy zbieg okoliczności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka