Dodaj do ulubionych

Blog Roku 2007

19.12.07, 08:50
gdyby ktoś był zainteresowany sławą i fortuną, podaję linkasmile
blogroku.pl
Obserwuj wątek
    • quentiin Re: Blog Roku 2007 19.12.07, 15:51
      Co by to było, gdyby kiedyś znalazły się gdziekolwiek kategorie do których bez
      wahania mógłbym przystać... smile
      • visegrad Re: Blog Roku 2007 19.12.07, 18:06
        jesteś jak Woody Allen z jednego z odcinków Simpsonówsmile
        • quentiin Re: Blog Roku 2007 19.12.07, 19:42
          No i teraz nie wiem czy mam Cię zabić czy udawać, że niepotrzebnie mnie chwalisz wink

A tak w ogóle to bardzo mi się podoba sposób przyznawania tytułu Bloga Roku.
          Ludzie pod koniec grudnia się zgłaszają, a komisja wybiera bloga roku spośród
          blogów, które przez cały rok nie widziała nawet na oczy smile I nawet gdyby je
          wszystkie przeczytali od deski do deski, co tam nadziobane w przeciągu roku, to
          i tak by to było zabawne, a co dopiero w sytuacji, w której przelecą zawartość
          wzrokiem a to i tak tylko w każdy trzeci czwartek miesiąca pomiędzy 17:00 a
          17:15. Hehe, oczyma duszy widzę Monikę Luft czytającą bLoGaSkI smile
          • visegrad Re: Blog Roku 2007 19.12.07, 21:35
            myślę, że przynajmniej kilku członków jury czyta blogi a jeden to nawet na pewno pisze (Edwin Bendyk)
            Może mają tam jakichś referentów-wolontariuszy, którzy te blogi czytają i potem streszczają je szacownemu jury?
            czytam sobie zasady
            www.blogroku.pl/zasady.html
            i wychodzi na to że największy odsiew odwalają internauci a taki dziuror to ma potem 10 topiastych blogusiów do przejrzenia, wybiera 3 a potem się spotykają i z tych 3 w każdej kategorii wybierają ten jeden jedyny blogasek o Tokio Hotel
            (pardon, o dwa słowa za dużo, oczywiście walka będzie uczciwa i nie wiadomo, kto zwycięży)

> Hehe, oczyma duszy widzę Monikę Luft czytającą bLoGaSkI smile

to jeszcze się postaraj i zobacz Monikę Luft PISZĄCĄ blogaskasmile
            www.wirtualnemedia.pl/blog/index.php?/authors/105-Monika-Luft
            • quentiin Re: Blog Roku 2007 19.12.07, 22:23
              Że piszą i czytają to ja nie wątpię. Problem w tym, że piszą i czytają inne wink
    • lusiazet Re: Blog Roku 2007 24.12.07, 10:32
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka