eela 12.03.08, 10:30 Cos mi logowanie w Operze nie trzyma się w komentarzach, mimo, ze mam zaznaczone "zapamiętaj". Przeważnie jest na dwa razy a potem znów muszę wpisywać hasło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: Logowanie w nowych komentarzach 12.03.08, 11:16 Zapamiętaj nie wpływa na trzymanie logowania. Czy pod innymi przeglądarkami też jest taki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Logowanie w nowych komentarzach 12.03.08, 11:29 Na ogół uzywam Opery. Popiszę w FF i jeszcze raz się tu zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Logowanie w nowych komentarzach 29.03.08, 09:47 Przetestowałam. To występuje tylko w Operze. Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia.k Re: Logowanie w nowych komentarzach 31.03.08, 20:57 w Operze, jak klikniesz w opcję automatycznego logowania, to też samo loguje (ikonka różdżki, lub bodajże ctrl+enter) Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Logowanie w nowych komentarzach 01.04.08, 13:49 Dla Opery (i Firefoxa z rozszerzeniem Greasemonkey) s.z.y.m.o.n napisał fajny skrypt user.js, który nie tylko wypełnia dane logowania ale też dopisuje adres bloga w polu URL -> testblog.blox.pl/2008/03/Autopodpis-komentarzy-na-Bloxpl-v2.html Polecam, bo to bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Logowanie w nowych komentarzach 01.04.08, 20:13 Bardzo dziękuję, skorzystam, bo to fajna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś