patekku1 13.03.08, 17:28 Odebrałam dziś prawie 900 powiadomień o komentarzach na moim blogu humanistkaa.blox.pl. Tyle że są to komenty z 2005 roku. O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: Komentarze z 2005 roku 13.03.08, 18:42 W naszych logach mamy tylko 2 maile wysłane dzisiaj z bloxa na Twoje konto gmailowe (to podane jako adres alternatywny w koncie gazetowym patekku). O resztę zapytaj się Google'a, bo my nie mamy jak sprawdzić zawartości tej skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
patekku1 Re: Komentarze z 2005 roku 13.03.08, 21:05 Sprawdziłam - wszystkie zostały wysłane w godzinach od 7:20 do 7:51 dziś rano. I to kilka, które losowo sprawdziłam pochodziło z 2005 roku. A jak otwieram szczegóły to jako nadawcę widzę bloxa... Ale skoro mówicie, że nie wy, to zobaczę, czy się jeszcze coś takiego powtórzy. Jak nie - to potraktuję to jako ciekawostkę gmailową Dziękuję, P. Odpowiedz Link Zgłoś
patekku1 Re: Komentarze z 2005 roku 19.03.08, 10:10 Problem nie znikł, a się nasilił. Przedwczoraj ok. 1200 maili i wczoraj tyle samo. Zagadkowe jest, że przychodzą TYLKO powiadomienia o komentarzach. Przecież gdyby to była wina gmaila, to wysyłałby wszystko jak leci, nie? Czyli prywatną korespondencję, spamy, reklamy, newslettery? A poza bloksowymi komentarzami nie ma nic. Nie wiem w końcu co mam o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Komentarze z 2005 roku 19.03.08, 12:53 Hmm, a może po prostu to efekt uboczny przenoszenia poczty ze starego serwisu do nowego? Stare maile powinny stopniowo pojawiać się w nowym "googlowym" interfejsie. Odpowiedz Link Zgłoś