alkacja.79 12.04.08, 23:13 Zablokowano mi IP i nie mogę dodawać komentarzy, skandal. Porozmawiać na blogu bez ograniczeń nie można Proszę o odblokowanie mojego IP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbulwersowana Re: Problem z komentarzami IP: *.punkt.pl 12.04.08, 23:41 to jest skandal żeby Alkacje zabanować, Ona ma takie przemyslenia życiowe że teraz mi ich brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
alkacja.79 Re: Problem z komentarzami 12.04.08, 23:42 nie pisz tyle bo Cię znów zablokują Odpowiedz Link Zgłoś
lonstar_lonstar nieprawda!! 13.04.08, 00:35 jak można tak kłamać? nie ma zadnych problemów z komentarzami. to jest bespodstawne oczernianie uczciwych administratorów. mnie tez zbanowano - przez pomyłkę - bo ktoś zaszalał z moim IP. Może przydarzyło ci się to samo? ktoś się pod ciebie podszył? A może cos kręcisz? Ja uważam, że to dobrze, że tutaj się porzadku pilnuje, a jak ktos się zachowuje źle, to zasłużona kara go spotyka. ja złego słowa powiedziec nie mogę, bo choć bana dostałem, to lepiej czasem bana dostac, niż zeby chuligani blogi nam spamowali. więcej pokory, moja panno! Odpowiedz Link Zgłoś
alkacja.79 Re: nieprawda!! 13.04.08, 01:03 Lonstar, Ty mężczyzno! Wybacz mi ten wulgaryzm, ale mnie poniosło. Odpowiedz Link Zgłoś
lonstar_lonstar Re: nieprawda!! 13.04.08, 01:12 Aktyw pracowniczy Parowozowni numer 7 we Wrocławiu zdecydowanie popiera działania administracji bloksa mające na celu przywrócenia ładu i porządku na blogowisku. Blogowym chuliganom mówimy zdecydowane: nie! Odpowiedz Link Zgłoś
alkacja.79 Re: nieprawda!! 13.04.08, 01:20 Proszę o nie wpisywanie nieistornych treści, albowiem czujnie śledzę ilość komciów w tym wątku, z nadzieją, że to jednak Ols z bukietem róż i przeprosinami za to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: nieprawda!! 13.04.08, 02:50 Nieporozumienie to trochę za duże słowo, blokady działają automatycznie, kiedy nagle pojawia się bardzo dużo wpisów z danego IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstrokata Re: nieprawda!! IP: *.punkt.pl 13.04.08, 01:10 lonstar twoj blog owionie spam <faja> Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Problem z komentarzami 13.04.08, 08:42 No widzisz, a posądzałaś mnie. Nawet nie wiem jak blokuje się IP. Odpowiedz Link Zgłoś