Dodaj do ulubionych

Inna platforma blogowa

17.02.09, 08:18
Blox był tą platformą blogową, która umożliwiała swobodne przelewanie w wirtualną przestrzeń swoich myśli a jednocześnie sprawiał wrażenie fachowości i pełnej kompatybilności usług.

Pisząc tu, nie czułem się jak na platformie blogowej dla nastolatków. Do czasu. Pojawienie się pomarańczowej belki (usunąłem ją dzięki Eskeyowi) zapowiada nowe. Niestety obawiam się, że nowe w tym wypadku wcale nie znaczy lepsze.

W związku z tym mam taką prośbę. Jeżeli ktoś z Was zna dobrą, sprawdzoną platformę blogową, która nie zamieni się w najbliższej przyszłości w jarmarczno-nastolatkowy cypel, proszę o kontakt na maila:
roman_kierowca_tira@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Inna platforma blogowa IP: *.ibd.gtsenergis.pl 17.02.09, 12:50
      ponieważ w bloxowych rankingach i podsumowaniach blog, który prowadzę, zwykle
      znajduje się tuż po blogiem prowadzonym przez Romana dołączam się do jego prośby.
    • ols Re: Inna platforma blogowa 17.02.09, 13:16
      Nie planujemy przekształcenia bloksa w serwis dla nastolatków, nie jest to ani możliwe ani sensowne.
    • Gość: Misiek Re: Inna platforma blogowa IP: *.gprs.plus.pl 21.02.09, 14:22
      Wordpress na jakimś hostingu. Prosty jak konstrukcja cepa, w miarę wydajny.
      Znajdziesz go tu wordpress-polska.org/
      Tam bezproblemowo masz to, czego nie ma i nie będzie na bloksie. Na przykład
      godne zaufania liczniki odwiedzin, nieemitujące reklam.
    • Gość: Cynthia Re: Inna platforma blogowa IP: *.chello.pl 22.02.09, 22:55
      Oprócz bloxa mam jeszcze joggera, polecam.
      Poza tym wordpress.
      Dziwnie się czuję, bo znajomym zawsze polecam bloxa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka