ju-sty-na 07.03.09, 22:31 Na blogach onetu jest fajna możliwość, że można odpowiedzieć na konkretny komentarz i treść tej odpowiedzi pojawia się tuż pod nim, a nie na końcu listy komentarzy. Nie mogę tego znaleźć na bloksie. Czy jest taka opcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju-sty-na Re: Odpowiedzi na komentarze 09.03.09, 16:01 Szkoda, bo to by było potrzebne. Administratorzy! Popracujcie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
stonkaonline Re: Odpowiedzi na komentarze 10.03.09, 08:36 Nie ma ją czasu na to. Wolą udoskonalać swoją niedoskonałą pomarańczową ramkę Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Odpowiedzi na komentarze 11.03.09, 12:54 Staramy się nie komplikować systemu komentarzy, takie "drzewka" wcale nie są bardziej przejrzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
germini Re: Odpowiedzi na komentarze 11.03.09, 15:54 I ja się bardzo z tego cieszę - teraz jest przynajmniej czytelnie. Zgadzam się, że drzewka nie są przejrzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
ju-sty-na Re: Odpowiedzi na komentarze 11.03.09, 23:36 Ale w takim "drzewku" można odpowiedzieć na konkretny komentarz, czy poprowadzić dyskusję z konkretnym komentatorem. Na bloksie zaś trzeba "wyławiać" odpowiedzi spośród wszystkich komentarzy do danego wpisu. To niewygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
fg2002 Re: Odpowiedzi na komentarze 12.03.09, 12:46 Justyna - jeśli wolisz to co w Onecie, przenieś się do Onetu - ja stamtąd uciekłem przez te ich komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ju-sty-na Re: Odpowiedzi na komentarze 12.03.09, 21:44 Aż taką desperatką nie jestem. W końcu nie samymi komentarzami żyje bloger. ) Ale i tak upierdliwie będę twierdziła, że można by nad "drzewkami" popracować. Odpowiedz Link Zgłoś