dr_ewa999 26.04.09, 13:04 kiedy dodajecie trochę miejsca do zasobów, raz w tygodniu czy raz w miesiącu?I co zrobić gdy miejsce w zasobach się wyczerpało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haereticus Re: pytanie o zasoby 26.04.09, 22:40 Ach! Myślę, że najlepiej skorzystać z www.fotoforum.gazeta.pl Ja tak właśnie czynię i jestem tak zadowolony, że pod zasoby bloxa naprawdę rzadko coś wsadzam i to wyłacznie najmniej istotne pliki. Polecam! To jest świetne rozwiązanie! No i nie trzeba się przejmować pojemnością, bo można tam umieścić aż 2 GB i swobodnie wszystkim sobie zarządzać! Spróbuj - gwarantuję, że będziesz zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ewa999 Re: pytanie o zasoby 26.04.09, 23:46 Chyba masz rację, juz wcześniej słyszałam,ze to dobre rozwiązanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
slawnw Re: pytanie o zasoby 26.04.09, 23:22 Raz w tygodniu 3MB. I to już za niecałą godzinę dostaniesz, pod warunkiem, że teraz masz mniej wolnego miejsca w zasobach niż 1MB. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ewa999 Re: pytanie o zasoby 26.04.09, 23:44 No to moze sie zalapie na te 3 MB Odpowiedz Link Zgłoś
ukryta Re: pytanie o zasoby 09.05.09, 22:21 ha! a ja dawno temu założyłam sobie drugiego, pustego bloga, tylko po to, żeby mieć miejsce na fotki... i stamtąd linkuję. jest trochę więcej roboty /opcja "wstaw z sieci"/, ale działa całkim nieźle wot, Polak potrafi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś