katmoso 19.07.09, 14:11 Próbuję wstawić zdjęcie z zasobów bloga do nowych notek, ale zamiast w polu tekstowym zdjęciem pojawia się na górze. Tak jest od wczoraj. Czy to jakiś błąd systemu, czy ja coś źle robię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mery Re: Problem ze wstawianiem zdjęć do notki 19.07.09, 18:24 Czy chodzi o blog, który masz w sygnaturce? Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Problem ze wstawianiem zdjęć do notki 20.07.09, 13:56 tak. pokombinowałam trochę i jesli majac otwartą planszę zasoby bloga kliknę na pole tekstowe nowej notki i dopiero potem wybiorę zdjęcie do wklejenia, udaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Problem ze wstawianiem zdjęć do notki IP: *.icpnet.pl 08.08.09, 10:37 miałam/mam ten sam problem od mnw. 2-3 tyg. ale spróbowałam twojej kombinacji i zadziałało. dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Problem ze wstawianiem zdjęć do notki 08.08.09, 11:34 Z ciekawości - jakiej przeglądarki używasz? (podaj nazwę i numer wersji) Odpowiedz Link Zgłoś
jaccuza Re: Problem ze wstawianiem zdjęć do notki 26.08.09, 21:07 Ja również usiłuję wstawić zdjęcie z zasobów, zdjęcie zamiast w okienku jest ponad blogiem. Próbowałam na drugim blogu i jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaccuza Re: Problem ze wstawianiem zdjęć do notki 27.08.09, 14:23 Nie dowiem/y się co jest powodem? i jak to rozwiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Problem ze wstawianiem zdjęć do notki 27.08.09, 18:53 Tymczasowe rozwiązanie już padło w tym wątku. Alternatywne to użycie innej przeglądarki - zdaje się że tylko IE sprawia problemy. Odpowiedz Link Zgłoś