ralston 01.03.05, 18:50 Mam ten wątek z fragmentem opowiadania. Tytuł był niewiele mówiący, dlatego nie mogłem znaleźć wcześniej. Tutaj jest link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=80&w=2670772&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Odlotowy wątek !!! 01.03.05, 21:36 ralston napisał: > Mam ten wątek z fragmentem opowiadania. Tytuł był niewiele mówiący, dlatego > nie mogłem znaleźć wcześniej. -- z marazmu burza mózgów się zrobiła... Niezły ubaw zrobiliście sobie tamtego lata;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills To co, lecimy dalej??? 02.03.05, 11:09 Króluj nam Chryste! - pozdrowił księdza Kaszkę i Antoniego, wzorowy ministrant sierżant Miziak.Piękne fikoły na niebie kręciłeś ojcze dobrodzieju, jo wej! Muszę was ostrzec wasza wielebnośc, dostałem cynk ze Starachowic, że wieża ciśnień ma wylądować na miejscu "dużego" kościoła, bo tam wyżej i ciśnienie wody w ełckim wodociągu wreszcie będzie większe, więc odpalaj silnik ojcze i lecimy na Wandy Wasilewskiej i na miejscu wieży ciśnień wylądujemy. Okolica tam spokojna, ludzie bogaci mieszkają a i od kurii biskupiej daleko... Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-) Zawsze mówiłem, że Mizuak to mój najlepszy ministrant, powiedział ksiądz Kaszka otwierając butelkę wina mszalnego, trzeba to oblać chłopy! Szczęść Boże:-) Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Znalazłem! 02.03.05, 14:30 jestes wielki ralstonie :)))) nie ma jak milo i w dobrym humorze zaczac dzionek. dziekuje ci za to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kacperelcki Re: Znalazłem! 02.03.05, 19:11 ZNALAZLEM! Tak krzyczal pewien odkrywca i podroznik znajdujac droge do Indii. Kacper Odpowiedz Link Zgłoś