ralston 23.05.05, 17:02 Era, Plus i Idea biją się obecnie o prawa do podpisania kontaktu promocyjnego z Andrzejem Gołotą. Chcą reklamować naliczanie sekundowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Andrew 23.05.05, 17:10 A prawa do następnej walki wykupił już Teleekspres. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Andrew 23.05.05, 19:53 Andrew jest po prostu wyrafinowanym biznesmenem. Chce wykreować na rynku postać 'innego' boksera. Co to za sztuka pójść i obijać się przez parę rund....dać się od razu powalić,pójść na ryby...i znowu spróbować -to jest cuś Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Andrew 24.05.05, 13:44 ralston napisał: > Prawda, że wyjątkowy talent? ;) Wyjatkowy talent i prawdziwy Polak ! Tylko my umiemy tak bezwzglednie i ostatecznie przegrywać. Szkoda tylko że nie mozna tego przypadku dopisać do teorii spiskowej naszych dziejów bo rzecz jednak zbyt krótko trwała aby mówić o jakims fatum zewnętrznym. Murzyn Manio Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Andrew 24.05.05, 14:28 manio15 napisał: > Wyjatkowy talent i prawdziwy Polak ! Tylko my umiemy tak bezwzglednie i > ostatecznie przegrywać. Szkoda tylko że nie mozna tego przypadku dopisać do > teorii spiskowej naszych dziejów bo rzecz jednak zbyt krótko trwała aby mówić > o jakims fatum zewnętrznym. Eeee... Jaki on prawdziwy Polak :) Od niedzieli, dla mnie to Hamerykanin polskiego pochodzenia: Andrew Golota :-) A pieknie przegrywac umiemy podobnie jak wygrywac, vide: Adamek :-))) & Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Andrew 24.05.05, 14:34 Ale piękniej przegrywamy. W pamięci narodowej np. lepiej się przechwoują przegrane powstania, niż te udane :) Odpowiedz Link Zgłoś
elkman Re: Gołota milczy, Ziggy kombinuje. 24.05.05, 14:46 Dzisiejszy Przegląd Sportowy w tak zatytułowanym artykule podaje: "A Gołota milczy. Na razie nie zamierza oficjalnie podawać informacji,czy będzie kontynuował karierę,czy przejdzie na emeryturę. -Ja już mu tyle razy dawałem wędkę,że nie chce mi się powtarzać. Andrzej powinien odejść z boksu mówi Ziggy Rozalski." Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: Murzyn Manio ?! 24.05.05, 14:34 A ja przypiszę zdanie>Prawda,że wyjątkowy talent?< naszemu niespożytemu prześmiewcy: dla Mania! Tyle było różnych przymiotników dodanych do Jego imienia ale ten: MURZYN zaskoczył mnie zupełnie i rozweselił do cna. Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Murzyn Manio ?! 24.05.05, 15:10 Mieliśmy już nową jednostkę - ziobrę, teraz mamy i gołotę. hehe, juz wyobrażam sobie komentarz: Proszę Państwa bramka padła w pierwszej gołocie i z tym rezultatem jeden do ziobra wchodzimy do finału :) Odpowiedz Link Zgłoś