justynas2 08.04.10, 09:57 bARDZO PROSZE NIECH KTOS PODA ILE LITÓW KOSZTUJE CHLEB ,WODA, BILETY CZY SA TAM JAKIES TYGODNIOWE, ILE KOSZTUJE OBIAD TAKI SREDNI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: CENY 18.05.10, 10:17 Na Litwie jest tanio! Nie masz co przerażać się. Chleb od 1,20 Lita, woda podobnie do naszej. Za obiad w knajpie za 4 osoby (jedno dziecko), gdzie każdy jadł jedno danie, na ogół drugie + piwo/sok i deser (ciastko/lody) zapłacilismy 87 litów, czyli tanio jak dla mnie:). Co do biletów to nie wiem, bo byłam autem. Odpowiedz Link Zgłoś
minimax66 Re: CENY 20.05.10, 19:00 Ceny są bardzo zbliżone do polskich, może trochę, ale tylko trochę taniej. Niestety, nic nie ma za darmo... A złotówki najlepiej wymieniać już na Litwie. Najlepszy kurs jest chyba w PAREX BANKAS www.parex.lv/ru/rates/. Kantory są w oddziałach banku. Jeden z nich tuż przy dworcu kolejowym/autobusowym. Byłem na Litwie latem 2009 i nawet kierowcy autobusu wymieniali złotówki na lity właśnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś