Dodaj do ulubionych

Apteki na Litwie

27.05.11, 00:29
Będę wdzięczna za informacje dotyczące funkcjonowania, wyglądu, działalności aptek na Litwie. Czy koś ma może jakąś wiedzę?
Obserwuj wątek
    • minimax66 Re: Apteki na Litwie 29.05.11, 23:49
      Z tego co widziałem, to apteki wyglądają tak, jak w Polsce i w całej Europie, a leki te same. Uniwersalizm. Tak, jak jogurty, proszki do prania, mydła i pasta do zębów. Można poznać po rysunkach i napisach na opakowaniu, chociaż napisy są oczywiście po litewsku. Cen nie pamiętam. Kupowałem neoangin i był bez recepty. Nie wiem jakie leki są na receptę.
    • kumite Re: Apteki na Litwie 20.06.11, 23:38
      Nie wiem co potrzebujesz dokładnie wiedzieć ale chętnie pomogę - mieszkałam na Litwie rok. Napisz na maila:)
      • Gość: julka671 Re: Apteki na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.16, 17:19
        Witam. Czy nadal mieszka Pan na Litwie? Chciałabym wiedzieć czy w tamtejszych aptekach dostanę Adipex na receptę. Receprtę mam, jestem z Mazur i bliżej mi na Litwę niż do Czech by zrealizować receptę. Mój mail: blondincloset@gmail.com
    • minimax66 Re: Apteki na Litwie 26.06.11, 11:13
      A jeszcze dodam, że apteka, to po litewsku "vaistinė" i takiego napisu należy szukać :).
      Bardzo, bardzo rzadko zdarza się napis "farmacija", ale to jest raczej wyjątek od reguły.
      Wszystkim forumowiczom życzę dużo zdrowia.
      • Gość: gość Re: Apteki na Litwie IP: *.ustka.vectranet.pl 29.06.11, 19:53
        Mam pytanie czy możne zrealizować Polską receptę na Litwie? Potrzebny jest lek o nazwie synacthen depot, który jest niedostępny w naszym kraju.
        Proszę o pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka