Gość: Super-kinia IP: *.ztpnet.pl 11.08.10, 16:36 Czy ktoś wrócił z Hajduszoboszlo ,czy jest dużo ludzi ,jak jest w Aqua Palace czy jest też wejście od strony basenów,gdzie można fajnie spędzić czas wieczorem ,i czy są komary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela11 Re: Hajduszoboszlo 20.08.10, 15:15 Witaj, My byliśmy w Hajduszo w pierwszym tygodniu sierpnia. Jeśli chodzi o tłumy to chyba tak jak zawsze - ludzi dużo, ale bez przesady. My byliśmy pierwszy raz, i też czytałam na tym forum, że Hajduszo to masakra, tłumy wwszędzie i o każdej porze. Wcale tak tego nie odebrałam, podejrzewam, że takie same tłumy są na plażach nad Bałtykiem i też kocyk przy kocyku. Hajduszo to ogromny teren, mnóstwo trawników, dużo drzew, nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem cienia. przychodziliśmy na baseny ok 10.00. Restauracji i barów na terenie basenów jest taka masa, że największy grymaśnik znajdzie coś dla siebie, wolnych stolików jest sporo i to nawet w godzinach obiadowych. Wg mnie komarów wcale nie ma dużo, mieliśmy ze sobą off'y itp, ale nawet nie używaliśmy. Do Aqua Palace jest wejście od strony basenów. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia-mama-jasia Re: Hajduszoboszlo 28.08.10, 17:22 Witam i też się podepnę z pytaniami :-) Rozumiem, że kąpieliska są całoroczne - rozważam jesienny wypad. Będę jechała z 4-letnim synkiem, czy na basenach są atrakcje dla takich maluchów, które jeszcze nie pływają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hajduszoboszlo IP: *.chello.pl 31.08.10, 20:06 W Hajduszoboszlo byłam już kilka razy.Nie mam małych dzieci , ale my korzystamy z basenów w hotelu Beke.Kameralnie, spokojnie.Atrakcją dla dzieci i nie tylko możne być wyjazd do oddalonego o 20 km Hortobagy do Parku Narodowego, no i oczywiście cudny Debreczyn.Warto wybrać się na zorganizowaną wycieczkę do Egeru.Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_roksana Re: Hajduszoboszlo 21.09.10, 14:25 Otwarte kąpielisko w Hajduszoboszlo czynne do końca września. Ale nowy kompleks Aqua Palace jest czynny cały rok - nie potrafię opisać słowami - jest Super, na 1 piętrze jest świat dziecka gdzie dużo różnych atrakcji dla dzieci. Rezerwowaliśmy pobyt przez biuro podróży Medea (www.medeacentrum.pl)- nawet taniej niż na miejscu, w pakiecie było wszystko (hotel, wyżywienie, baseny, sauny, ten Aqua Palace też w cenie) zapłaciliśmy za 2 osoby 2200 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super-kinia Re: Hajduszoboszlo IP: *.ztpnet.pl 25.08.10, 17:41 Dzięki za info,ale ja już też wróciłam,byłam pierwszy raz w sierpniu i obawiałam się tłumów,ale tak strasznie nie było,za wyjątkiem soboty u nich święto narodowe,więc ludzi zdecydowanie więcej,ale ogólnie dobrze,za rok jadę,jak ktoś ma pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanut Re: Hajduszoboszlo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 15:43 większość wraca, ale zdarzają się pechowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super-kinia Re: Hajduszoboszlo IP: *.ztpnet.pl 30.08.10, 18:39 Baseny nie są całoroczne te odkryte są czynne do końca września,są baseny termalne całoroczne lecznicze ale to nie są baseny dla małych dzieci,jest w sezonie czynny duży aquapark,ale jak tam jest to nie wiem,gdyż z racji tej,że nie mam małych dzieci nie bywam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowiec Re: Hajduszoboszlo IP: *.131.246.94.ip4.artcom.pl 21.04.11, 19:21 Przestańcie wszystkich straszyć, że za dużo ludzi i nie ma miejsca dla małych dzieci!!!! Tak są baseniki dla dzieciaczków z hipopotamami z kamienia, huśtawkami, zjeżdżalniami i dzieciaczki, które troszkę chodzą już się tam bawią. Dodatkowo są dla nich organizowane różne konkursy rysunkowe, zabawy itp. Uwielbiamy jako naród narzekać ale najlepiej jechać i sprawdzić. Wszędzie jest czysto, w ubikacjach mydło i papier toaletowy. Nic nie ginie i jest naprawdę fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś