Dodaj do ulubionych

Węgry Hajduszoboszlo Pytanie!

03.06.12, 15:31
Witam serdecznie planuję wybrać się z dziewczyną do Hajduszoboszlo w te wakacje, interesuje nas jakiś pokój 2 osobowy z własną łazienką w okolicach basenów tak do 1km, i mam kilka pytań, jak to jest z cenami? szukając po stronach i ogłoszeniach ceny kształtują się min 50 zł za osobę a takim pokoju, jak to jest jak się pojedzie na miejsce bez rezerwacji czy ciężko znaleźć nocleg? Słyszałem, że jest tak że sami właściciele bądź pracownicy jeżdżą na skuterkach i proponują tanie noclegi?
Jak to jest z basenami jakie są ceny? głównie wejścia na baseny termalne, plaże basenowe itd, ewentualnie wejście do aqua parku? jak kształtują się ceny paliwa oraz podstawowych artykułów spożywczych?
I najważniejsze pytanie czy jest problem z językiem? Czy można się dogadać np po polsku bądź angielsku?
Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje!
Obserwuj wątek
    • lisia312 Re: Węgry Hajduszoboszlo Pytanie! 03.06.12, 20:07
      stronka fajna, ale szukaj reszty sam:)
      noclegguru.pl/szukaj/proste/lista#simple_search=true:checkin_known=false:settlement_id=CI720276:interval_start_date=2012-06-04:interval_end_date=2012-06-05:search_packages=true:stars[]=**
      • lisia312 Re: Węgry Hajduszoboszlo Pytanie! 03.06.12, 20:11
        i jeszcze:
        pl.hungarospa.hu/?action=category&ctid=2759
        goracezrodlo.pl/wg30.php
    • Gość: domson Re: Węgry Hajduszoboszlo Pytanie! IP: *.play-internet.pl 04.06.12, 00:10
      ewentualnie pytaj tutaj: forum.wegierskie.com/Dzial-Baseny-termalne

sporo osob sie udziela, ktore jezdza regularnie na baseny..
    • helkatours Re: Węgry Hajduszoboszlo Pytanie! 05.06.12, 21:45
      Witam!

W Hajdúszoboszló ponoc da sie dogadac po polsku, bo od lat jezdza tam Polacy (za czasow Gierka wysylali tam wycieczki pracownicze gornikow i stad ta popularnosc tej miejscowosci w naszym kraju). Mlodzi Wegrzy znaja angielski, starsi raczej niemiecki.

Aktualne ceny mozna znalezc tutaj:

Waluta wegierska

Jesli chodzi o ceny wstepu do aquaparku dostarczamy takich informacji Klientom HelkaTours, takze zachecam do skorzystania z naszych uslug - prosze sie do mnie odezwac na maila: kociuba@helkatours.hu

Pozdrawiam
    • Gość: Barbara Re: Węgry Hajduszoboszlo Pytanie! IP: *.pool.t-online.hu 10.06.12, 15:13
      Witam,
      Można dostać taniej niż 50 zł.Na mojej stronie jest cennik plażowy:www.hszoboszlo.mlap.hu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka