Gość: gość IP: *.ip.netia.com.pl 04.07.14, 14:10 Witam czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce na nocleg w Pradze? dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: nocleg Praga IP: *.246.72.44.skyware.pl 11.07.14, 15:01 Polecam ten nocleg byłam i sprawdziłam warunku fajne cena jeszcze lepsza www.holeckova.net Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: nocleg Praga 24.11.16, 18:26 nickolas1981 napisał(a): > Za to BARDZO POLECAM odkryty przez mnie niedawno, znajdujęcy sie na Małej Stran > ie dosłownie 5 minut od Zamku na Hradczanach, czysty, dobrze wyposażony, z mega > wygodnymi łóżkami, najtaniej znalazlem go tutaj ARPACAY HOSTEL. Mogę tylko potwierdzić. Spałem tam już trzy razy, to jest prawie pod Hradczanami, ciężko było tam rowerem podjechać. Za to na drugi dzień jazda rowerem do dworca, przez puściutki most Karola i stare miasto po brukach lekko przyprószonych śniegiem, to było wspaniałe przeżycie. Obsługa w hostelu bardzo miła i pomocna, pisałem tam list do znajomego Czecha, którego akurat w Pradze nie zastałem, pomogli mi poprawić błędy itp. Świetne są też tam śniadania, trzeba za nie zapłacić ekstra 75 koron chyba, ale warto, bo i atmosfera też jest fajna przy tym śniadaniu (samoobsługowym). Odpowiedz Link Zgłoś