07.10.14, 09:37
Witam,
Chciałam zapytać, czy ktoś z Was był może na basenach termalnych w Letenye?
Miejscowość wydaje się być ciekawą bazą wypadową, jednak słyszałam, że jest problem z przejściem granicznym w tej miejscowości, a oczywiście przy okazji chcielibyśmy pozwiedzać północną część Chorwacji i Słowenii. Może Państwo znają jakieś ciekawe miejscowości przygraniczne.
Obserwuj wątek
    • andrzejdz1 Re: Letenye 08.10.14, 23:39
      To znaczy jaki problem z przejściem granicznym? Za mieściną są dwa przejścia drogowe do HR jedno na drodze krajowe,j ok 3 km od centrum drugie na autostradzie. Jechałem tam jakieś 5 lat temu kiedy HR jeszcze nie była w UE. Niestety "waliłem nad morze" a ta miejscowość była STOPEM od autostrady na zjedzenie jakiegoś posiłku. Byłem tam po południu i psy d...... szczekały ale coś otwartego do zjedzenia znależliśmy. Zwiedzać ,nic tam nie zwiedzaliśmy i w/g mnie na miejscowość wypadową nie nadaje się.
    • Gość: mb4 Re: Letenye IP: 148.81.116.* 17.02.15, 15:20
      Zgadzam się w pełni, a co do samych basenów, to kilka lat temu to były trzy baseniki, jako odpoczynek w drodze - ok, ale w sobotę po południu to w okolicy nie było nic do zobaczenia, odwiedzenia - wszystko pozamykane. Nic ciekawego tak naprawdę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka