asica7 15.08.05, 16:51 Ahojki, jestem Polka mieszkajaca od roku w przepieknej Pradze. Jesli ktos chcialby odwiedzic te magiczne miejsce, pomoge znalezc nacleg (na kazda kieszen)... Sylwester, walentynki, weekend w Pradze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franek Re: Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:24 ahoj! ;-) poszukuje noclegu na 4-5 dni dla 4 osób w pradze. chcielibyśmy załapać sie jeszcze na koniec sierpnia. przegladam w internecie sporo ofert przeróżnych Hosteli ale bądź tu mądry i sie na coś zdecyduj :] w jaki sposób mogłabyś nam pomóc? - nasze kieszenie są dość ograniczone jak to bywa u świeżo-upieczonych studentów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arakis Re: Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:32 Wyjeżdżam na wycieczkę do Pragi i interesują mnie ceny. Ile kosztuje przeciętny posiłek, piwo, polecana mi Becherovka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minuttka Re: Praga IP: *.chello.pl 19.09.05, 18:35 Pamiętam: parek w rohliku (hot dog) 15kc hranolki (frytki) od 20kc wzwyż za porcję pivny syr (U hroha)ok 40kc zupa w chińskim barze od 20kc, danie z ryzem od 59kc beherovka 0,5l 135kc (w Tesco) Gambrinus svetle vycepni butelka 0,5l 8,50kc (w Tesco) kozel svetle vycepni butelka 0,5l 9,90kc (Tesco) a 22kc w Restaurace Rustika na pl. Wacława Gulash menu 115kc (mała zupa, gulasz 100g z knedlikami i strucla jabłkowa) w "kafe Bar Archa" na pl. Betlejemskim gulasz od 60 kc w górę za 100g w różnych restauracjach Misa różnych mięs pieczonych 2 kg za 690kc w restauracji, której nazwy nie podam, bo obsługa była niemiła kieliszek Beherovki od 35 kc, do 70kc w "U Fleku" piwo "U fleku" 0,4l 45kc piwo 0,5l Krusovice 19kc - przy zoo bilet do Muzeum Techniki - 70kc bilet do biblioteki na Strahovie - 80kc uff... może jeszcze coś mi się przypomni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Praga IP: *.chello.pl 24.08.05, 19:20 Prosze o jakis tani nocleg w Pradze. Wybieram sie z bratem na 5 dni i pojecia nie mam jak sie do tego zabrac. Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Becherowka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 11:23 Jadę w krótce do Czech i mam pytanie: ile koron kosztuje Becherowka? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minuttka Re: Becherowka IP: *.chello.pl 19.09.05, 18:10 Pewnie dla Ciebie jest zbyt późno, ale innym przyda się ta wiadomość - 1l > 265kc(market Global Praha Cerny Most), 295kc w Tesco w pobliżu pl. Wacława, w innych sklepach (nocne) nawet ponad 500kc! Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Praga 27.08.05, 23:57 nie wiem w jaki sposób możesz pomóc znalezc nocleg (gdzie miałby sie on odbywać-u kolegów???,przystojni chociaż?;)) ale jeżeli możesz to poszukaj czegoś tak na 2 noce,jakiś weekend we wrześniu.cena oczywiście jak najniższa przy najwyższej możliwej jakości:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Praga IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 31.08.05, 10:24 Ja polecam Hostel Sinkule na Zikovej 13. Niedawno wróciliśmy z Pragi i właśnie tam się zatrzymaliśmy. Jest to akademik, ale warunki całkiem przyzwoite, a i ceny ok. Do tego fajna lokalizacja, bardzo blisko stacji metra, a stąd już tylko kilka minut do starówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Praga IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.09.05, 19:35 Kochani z nieba mi spadł ten topic:) Szukam noclegu (studenckiego, w sensie ceny:) na trzy dni dla dwóch sztuk... Pomożecie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minuttka Re: Praga 20.09.05, 14:55 Spróbuj tutaj: www.praha.pl/strahov/index.php www.wirtualnapraga.com.pl/pensjonatpraha5.htm www.praha.pl/dejvice/index.php www.gomio.com/ Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marzka4 Re: Praga 23.09.05, 11:54 hej a czy mozesz mi powiedziec gdzie i czy wogole mozna kupic w Pradze popularne niegdys czeszki (jarmilki)? z gory dziekuje i pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marushka Re: Praga IP: *.isp.tvkg.net 13.10.05, 20:45 a ja chce na sylwestra do Pragi, czy bedzie duzy problem z noclegiem ( 2 noclegi ) a wogole jak sie mieszka Tobie w Pradze Odpowiedz Link Zgłoś