Gość: mick27 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:00 Czy ktoś wie co nieco na temat tego pensjonatu w Pradze? Jakie warunki? Jaki właściciel? Jak daleko od centrum? Czy mozna negocjowac cene? etc. mick27@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozczarowana Re: Praga-Pensjonat Agustin IP: *.rz.izeto.pl 12.07.14, 12:44 Spędziliśmy w pensjonacie Augustin w Pradze 4 dni. Na początku właściciel wydawał się miły, niewiele mówił, no cóż ciut inny język. W niedzielę kiedy wróciliśmy wcześniej z centrum, bo byliśmy tylko w kościele przeżyliśmy szok, bo właściciel wychodził z pokoju który wynajmowaliśmy nie powiem, że jak od siebie ( bo był wystraszony i zaczął się tłumaczyć że on tylko po śmieci) tylko dziwne że bez tych śmieci bo było raptem 2 butelki z wody. Nie wiem ja osobiście nie polecam. Śniadania monotonne bułka, 4 plasterki sera i wędliny, jogurt jeśli ktoś chciał. Powiem tak jeśli lubicie, żeby ktoś szperał w Waszych rzeczach to jedźcie. Tyle, że ja myślę, że są lepsze pensjonaty, bardziej zadbane i czystsze, bez szperających właścicieli. Tak nawiasem mówiąc do dziś zastanawiam się czego on tam szukał, przecież kasę i dokumenty mieliśmy przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praga-Pensjonat Agustin IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.07.14, 17:53 o to wredny człowiek jak poszedł poszperać w czyichś rzeczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Praga-Pensjonat Agustin IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.07.14, 21:08 czy właściciel został złapany na gorącym uczynku za rękę??? Odpowiedz Link Zgłoś