Dodaj do ulubionych

słowacki raj

18.07.06, 22:52
wybieram się do miejscowości Podlesok w Słowackim Raju na kemping.Czy ktos
może był tam z namiotem?Chodzi mi o to jakie są warunki sanitarne ,czy są
prysznice ,ciepła woda za darmo itp? Kemping widziałam w zeszłym roku-jest
strasznie duży stąd moje obawy czy to dobry pomysł.
Obserwuj wątek
    • malgoc Re: słowacki raj 20.07.06, 16:49
      Witaj
      Wczoraj wróciłam z Podlesoka w towarzystwie Rodziców a jutro wyjeżdżam tam z
      chłopakiem już drugi rok z rzedu. Z czystym sumieniem moge polecic ten camping
      kazdemu, bo nawet wymagajacym i starszym nieco moim Rodzicom camping bardzo sie
      podobał.
      Przede wszystkim na wszelkie szlaki Słowackiego Raju jest tak blisko że bliżej
      już chyba być nie może bo zaczynają się tuż za ogrodzeniem. Po drugie ceny są
      bardzo zadowalające: 55 SK od osoby dorosłej, 55 SK za namiot i tyle samo za
      samochód za dobę. Na tańszym nigdy nie byłam.
      Camping jest duży owszem ale to daje komfort i nieco kameralne warunki jeżeli
      znajdziesz sobie fajne miejsce żeby się rozbić z namiotem. Ciepła woda jest a
      nawet gorąca jeżeli na nią trafisz. Jeżeli pojdziesz się kapac za pozno to
      zazwyczaj juz jej nie ma. Mi niestety nie udało się nigdy trafic na ciepły
      prysznic ale to dlatego że mi na nim nie zależało bo nie przeszkadzała mi
      kąpiel w lodowatej wodzie. Prysznic jest w cenie oczywiscie. Za użytkowanie
      prądu trzeba płacić dodatkowo ale np gniazdka są w ubikacjach i na słupkach
      specjalnych dla przyczep i nikt ich nie pilnuje wiec i bez opłat można
      spokojnie skorzystac. Przez cała dobę obiekt jest strzezony, może nie jakoś
      specjalnie ale widziałam samochody Policji które sobie robią rundki od czasu do
      czasu. Na terenie campingu jest bar, sklep spożywczy, lodziarnia, sklep z
      pamiątkami, jakieś tam boiska i takie tam :)
      Generalnie jest bardzo fajnie i chyba bezpiecznie bo zostawialismy namioty
      zamknięte na cały dzien wyruszając na szlaki i nikt nam jeszcze nic nie ukradł
      ani nie próbował.
      Jeżeli widziałaś ten camping to pewnie też byłaś w Słowackim Raju więc nie
      trzeba pewnie pisać że camping w Podlesoku plus cała okolica to miejsce
      wymarzone dla lubiących spędzać czas łążąc i podziwiając :)
      Życzę udanych wakacji, może się gdzieś miniemy na szlaku :)

ps: pomimo rozmiarów campingu w Podlesoku, gdy zbliża się weekend ciężko jest
      znależć wolne miejsce nawet na mały namiot a to też mówi samo za siebie :)
      • boldhead ale kible i prysznice.. 24.07.06, 18:32
        moglyby byc lepsze...
        no chyba ze wyremontowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka