mailha 03.10.06, 13:57 Witam moze ktos mi poleci jakies fajne kwatery w okolicy besenowej interesuje mnie dwuosobowy pokoj z lazienka za rozsadna cene napiszcie co tam warto w okolicy jeszcze pozwiedzac albo gdzie warto sie wybrac dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: Besenowa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:30 nie ma tak ..... byłem w ub roku akurat w Liptowskim Trnawcu .... i w Basenowej tez ... trzeba wyjść z auta i pochodzic od domu do domu i cos znajdziesz .... w końcu oni z tego żyją .... cena ok 250 koron za osobe na dobę .... za pokój aneks kuchenny lodówke .... klimatyzacji to nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vierka Re: Besenowa i okolice IP: *.profinet.sk 21.11.06, 21:58 Proponujem apartamenty wypoczynkowe w Tatrach Nizskych (miejscowosc Ludrova - Ruzomberok). Kapacita : max 18 osob, kuchnia wyposazona, lodowka, kominek, telewizor, lazienka, grill, parking na podworku, mozliwosc zabrania ze soba domowych zwierzat. Mozliwosci okolice: wysokogorska turystyka, kompleks kapielisk termalnych Besenowa, Aquapark Tatralandia, osrodki narciarskie Skipark Ruzomberok, Chopok Jasna, Donovaly, Kubinska hola,... Cena jest 30 Zl/osobe lub 300 Sk/os www.abus.szm.sk Kontakt: abpenzion@zoznam.sk <mailto:abpenzion@zoznam.sk> , 00421903973523 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mef Re: Besenowa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:25 Zerknij na stronę limba.aratravel.net tam jest sporo kwater z tego regionu, można rezerwować online. Odpowiedz Link Zgłoś