Dodaj do ulubionych

Liptowski Jan

31.07.07, 13:07
Jak spędzać czs w Liptowskim Janie. Oprócz moczenia ciała w kupelach
chciałbym trochę pochodzić po górkach i coś zwiedzić? Nie mam zadnego
doświadczenia w tym temacie
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Liptowski Jan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:30
      jest jeszcze źródełko które warto zaliczyć na chwile co dzień (ponoć bardzo
      zdrowo)

w góry trasą obok hotelu i basenów(można samochodem kawałek) potem od parkingu
      w lewo i idziesz na tzw okno- ponoć przepiękne widoki-ja niestety nie doszlam
      bo zamiast z parkingu kierować sie na lewo poszłam prosto i nie zdążylam obejść
      całej trasy

i dopytaj o ziarską dolinę, bliziutko idziesz w górę a możesz zjechać
      hulajnogą- i tu też dopiszę ponoć-bo słyszałam o tym ale nie byłam

a tatralandia jest super ale to pewnie wiesz

a i jezioro też niczego sobie - rowerki i łódki można wypożyczyć, wziąć
      kiełbasę jest tam duży grill
    • pinio997 Re: Liptowski Jan 31.07.07, 19:06
      Dzięki, bede korzystał z prad. A czy można tam wymienić złotóki na korony? Są
      kantory?
      • Gość: gosia Re: Liptowski Jan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:49
        w liptowskim janie raczej nie ma (nie jestem pewna) ale w tartalandii i w
        liptowskim mikulaszu w kauflandzie na pewno
    • krystyna-maria Re: Liptowski Jan 01.08.07, 14:13
      Witam.

Planuję urlop we wrześniu i chciałabym spędzić w tej lub podobnej miejscowości.
      Cichy, przytulny pensjonat z wyżywieniem oraz skorzystać z ciepłych kąpieli.
      Szukam w internecie ale wolę sprawdzone miejsca.
      Pozdrawiam
      • Gość: pino997 Re: Liptowski Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:01
        Jak wrócę to
      • monikaa13 Re: Liptowski Jan 02.08.07, 12:59
        polecam nocleg w bodicach w penzionie Maria, wszystko super, super ludzie,
        super jedzonko, super okolica itd
    • Gość: pinio997 Re: Liptowski Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:12
      A bilety do kupeli kupuje sie na cały dzień, czy mozna na godziny. A jekie są
      ceny tych biletów, dla dorosłych i dla dzieci?
      • Gość: monikaa13 Re: Liptowski Jan IP: *.85-237-180.tkchopin.pl 03.08.07, 09:16
        w liptowskim janie na pewno mozna na caly dzien kosztuje chyba 150 koron, nie
        pamietam czy na godziny mozna
        w tatralandi na pewno nie mozna na godziny, na caly dzien koszt 590 koron
        w besenowej na pewno mozna na godzine kupic, ale ceny nie znam
        • Gość: gosia Re: Liptowski Jan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:05
          no i w liptowskim janie jest jeszcze basen kryty przy hotelu wstęp na godziny
          90/70 koron , to taki zwykły basenik (jeden płytki drugi głębszy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka