malgig 05.08.08, 06:39 Mam pytanie, czy ktoś był i mieszkał w bungalowach. Wybieram sie tam końcem sierpnia i chciałabym wiedzieć na co sie nastawic na miejscu, co ze sobą zabrać. Pozdrawiam, malgig Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONIA Re: Club Tihany - Balaton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 07:24 Czy noclegi w bungalowach rezerwowaliście przez jakieś biuro? Jak wychodzi cenowo? Też mamy zamiar jechać na Węgry pod koniec sierpnia ale jeszcze nic nie mamy. Może Club Tihany? Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Club Tihany - Balaton IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.09, 21:32 Hej, my też się tam wybieramy pod koniec sierpnia z dwoam synkami - 5 lat i prawie 2 latka. Może się na miejscu spotkamy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dendruszek Re: Club Tihany - Balaton 13.07.09, 09:11 ja wybieram się do Tihany, ale do hotelu. Będziemy w ostatnim tygodniu sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: Club Tihany - Balaton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:26 My natomiast z dwoma dziewczynami- 3 latka i 1rok i 3 m-ce. Ale nadal mam wątpliwości czy warto tam jechać- nie mamy jeszcze nic zarezerwowanego. Czy ktoś tam był i może poradzić? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Club Tihany - Balaton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:45 troche pozno choc wlasciwie sezon juz sie konczy. Ja jade 28 sierpnia i rezerwowalem miesiac temu a wczesniejszych terminow nie bylo od poczatku lipca. Z przekazu znajomych warto tam jechac i jesli pogoda nie splata jakiego figla to swietny wypoczynek zapewniony. Jedziemy z corka 1 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
lewica_os Re: Club Tihany - Balaton 21.10.18, 13:09 Witam, nieco czasu minęło od wpisów ale może ktoś był? Planuję wyjazd za rok czyli w 2019 przełom czerwca i lipca na domek ten piętrowy, jakieś wrażenia chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś