warszawianka26 05.02.06, 17:51 DO 160TYS ZL, 2 POKOJE I BALKON KONIECZNIE LUB LOGGIA, MOZE BYC DO REMONTU, CHETNIE ROZKLADOWE, MOZE BYC Z ANEXEM KUCHENNYM LUB WIDNA KUCHNIA.OFERTY TU ALBO NA GAZETOWEGO MAILA. ARCYPILNIE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idontknowwhoiam Re: AAA KUPIE MIESZKANKO PILNIE!!! 05.02.06, 18:22 Oj Warszawianko26 to jest juz nas dwie. :) i wiesz co? nielatwo niestety znalezc w tej okolicy male-niedrogie :( Loggia lub balkon, widna kuchnia i rozkladowe? ja i bez tego szukam a w tej cenie cos zamknac sie nie moge :( ale powodzenia Tobie zycze. sobie tez. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: AAA KUPIE MIESZKANKO PILNIE!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 19:03 Marzycielka z ciebie, w tej okolicy jednopokojowe tyle kosztuja! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka26 Re: AAA KUPIE MIESZKANKO PILNIE!!! 12.02.06, 17:15 Nie jest to prawda.Kilka miesiecy temu ktos szybko chcial sprzedac mieszkanie 2 pokoje z 1990roku, w dobrym stanie za 145tys.Widzialam rowniez inne oferty o podobnej cenie, ale wtedy nie mialam jeszcze tylu pieniazkow na mieszkanko.Mam nadzieje ze uda mi sie znalezc takie lokum. Odpowiedz Link Zgłoś