Dodaj do ulubionych

NIE!!! dla Wilda!

IP: *.swidnica.mm.pl 02.10.11, 13:16
Ile jeszcze można słuchać o tym przereklamowanym Człowieku? Ileż można? W Wałbrzychu mu nie wychodzi, to teraz do Świdnicy się pcha! I obiecuje połączenie kolejowe Świdnica-Wrocław! Czy parę misięcy wstecz nie obiecywał Wałbrzyszanom podobnego połączenia Wałbrzych- Wrocław? Co ten facet może w Świdnicy zrobić? Wilekie g...! Ale pcha się do koryta! Żenada, żenada, żenada!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bolecwoku Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 13:24
      Przecież tamtędy pociągi jeździły w ślimaczym tempie. W Sobótce na łuku można było wysiaść w biegu z pierwszego wagonu, pójść na lody i spokojnie wskoczyć do wagonu ostatniego. Ani to widokowe, ani szybkie. Gdyby Wilduś próbował odświeżyć trasę ze Świdnicy, ale do Jedliny, to jestem za. Ale Wrocław?
      • Gość: xyz Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 13:31
        połączenie do Wrocławia ma być "reaktywowane" ze względu na to że we Wrocku jest więcej pracy, jeżeli ludzie mają już konieczność dojazdów to niech się to odbywa w miarę ludzkim czasie ;)
        • Gość: wr/db Re: TAK!!! dla Wilda! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 13:55
          Jestem za ,bo dojazd do wrocka to porażka ,mam dość psujących się w szczerym polu nysek.
          • pitek86 Re: TAK!!! dla Wilda! 02.10.11, 15:23
            Obecnie jeżdżący szynobus pokonuje tę trasę prawie w dwie godziny... Jak to możliwe, żeby czas podróży wyniósł 41 minut? Śmiech na sali, szkoda tylko pieniędzy na reaktywację czegoś, co i tak nie przyniesie planowanych korzyści...
            • Gość: Majka Re: TAK!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 16:16
              pitek86 napisała:

> Obecnie jeżdżący szynobus pokonuje tę trasę prawie w dwie godziny... Jak to moż
              > liwe, żeby czas podróży wyniósł 41 minut? Śmiech na sali, szkoda tylko pieniędz
              > y na reaktywację czegoś, co i tak nie przyniesie planowanych korzyści...

Skąd się biorą tacy idioci? Teraz pociąg jedzie dwie godziny czyli NIEMOŻLIWE aby jechał tylko 41 minut! Jakby ludzkość składała się wyłącznie z takich malkontentów to dzisiaj byśmy skakali z drzewa na drzewo. Za komuny pociąg z Wałbrzych do Wrocławia jechał równo godzinę, za Hitlera też pewnie niewiele dłużej, więc można. Od tych czasów technologia poszła do przodu więc te 41 minut jest jak najbardziej realne. Trzeba tylko chcieć a nie wiecznie marudzić, że nie warto, że się nie da, że to NIEMOŻLIWE.
          • Gość: wałbrzyszanin Re: TAK!!! dla Wilda! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 16:07
            Gość portalu: wr/db napisał(a):

> Jestem za ,bo dojazd do wrocka to porażka ,mam dość psujących się w szczerym polu
            > nysek.

Ty wr/db ! Co ty jesteś za, skoro z Wałbrzycha masz bezpośredni pociąg do Wrocławia? Co cię obchodzi połączenie Wrocka ze Świdnicą? Będziesz jechał busem do Świdnicy i tam przesiadał się na pociąg? Pogięło? Większej głupoty nie czytałem, ale czego tu wymagać od wyborców Wilda? :-o
            • Gość: marysia nt IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 19:43
              Otóż to!
              Sposobem, który przystaje do rzeczywistości, jest modernizacja linii Świdnica - Jaworzyna - po to, by w po 10 min świdniczanin mógł się przesiąść do pociągu relacji Jelenia Góra (bądź W-ch Główny) Wrocław pędzącego na tej trasie po zmodernizowanej linii około 30 min.
              Tak to wymyślili ci, którzy kładli na tej ziemi tory, każdy inny pomysł jest zwykłym bajaniem.
    • Gość: Maria Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 14:43
      Gość portalu: tala napisał(a):
      > Ile jeszcze można słuchać o tym przereklamowanym Człowieku?

Kto ci broni głosować na Chlebowskiego i jego Jagłę? Odwal się od Wilda, twój Chlebowski osiem lat budował Wałbrzychowi obwodnicę. Wiemy, kogo mamy wybierać.
      • Gość: tala Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.swidnica.mm.pl 02.10.11, 15:20
        Czas pokonania rzekomej reaktywowanej trasy ma wynieść 41 minut! Ludzie czy Wy w to wierzycie? To jest nierealne!! By musiały wystąpić wszystkie czynniki, a to się nigdy nie stanie, bo zawsze jest coś co nie wyjdzie na czas! Ja osobiście tego nie kupuję!
        A poza tym ani Jagła ani Chlebowski nie są mi bliscy - wręcz przeciwnie, nie trawię tych cwaniaków...
        • Gość: tralalala Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 19:33
          Zgadzam się z tobą. Ja i moja rodzina będziemy glosować na Wilda. Pa tala. Tralalala
          • Gość: noi Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 20:23
            Nikt Wam przecież nie zabroni głosowania na partaczy :-)
            • Gość: niezależna Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 20:33
              A ja, to na spadochroniarzy głosować nie będę. Poza tym, to on nie jest z mojej bajki. To PiSuar, niech idzie do Warszawy, bo stamtąd go wykurzyli. Teraz szuka kariery na Dolnym Śląsku. Znalazł mi się uzdrowiciel Wałbrzycha!
              • Gość: tala Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.swidnica.mm.pl 02.10.11, 20:42
                Dokładnie! Nie tylko Wałbrzych chce uzdrawiać, ale i Świdnicę... Władza mu się marzy, hahaha!
              • Gość: hhh Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 20:59
                Wild z PISu? Coś ci się laska zlasowało w głowie :) Wild to ma raczej barwy POpaprańców
                • Gość: Tuśka Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.swidnica.mm.pl 04.10.11, 14:22
                  Oczywiście, że Wild wywodzi się z PO, sam jednak stamtąd odszedł - wybierając KW Dutkiewicza. Facet z Wałbrzycha - a próbuje ciągle coś ugrać we Wrocławiu i w Świdnicy... Gdzie jeszcze? Boję się otworzyć lodówkę!
                  • Gość: Jerzy Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 16:22
                    Gość portalu: Tuśka napisał(a):
                    > Oczywiście, że Wild wywodzi się z PO, sam jednak stamtąd odszedł - wybierając K
                    > W Dutkiewicza. Facet z Wałbrzycha - a próbuje ciągle coś ugrać we Wrocławiu i w
                    > Świdnicy... Gdzie jeszcze? Boję się otworzyć lodówkę!

Nie odszedł sam z PO, wywalili go za nieposłuszeństwo. Miał odwagę powiedzieć NIE tym, którym Szełemej potulnie powiedział TAK.
                    We Wrocławiu pracuje, startuje do Senatu z okręgu świdnicko-wałbrzyskiego.
                    Lodówkę oddaj biednym.
                    • Gość: ASD Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 16:58
                      A KONKRETNIE TO W JAKIEJ SPRAWIE POSTAWIŁ SIĘ PLATFORMERSOM( W CZASIE GDY GO WYWALALI), KTÓRĄ ROMAN SZEŁEMEJ PRZYKLEPAŁ OBECNIE ? JAKIEŚ KONKRETY ?CHĘTNIE POCZYTAM, BO CIEKAWE. MOŻE AKURAT MNIE PRZEKONASZ, BO ZACZYNAM WĄTPIĆ W TEGO PATRYKA, A JUŻ PRAWIE BYŁEM DO NIEGO PRZEKONANY. WIĘC UPRZEJMIE PROSZĘ O KONKRETY. ZASKOCZ MNIE I NAPISZ CZARNO NA BIAŁYM.
                      • Gość: Tuśka Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.swidnica.mm.pl 04.10.11, 17:27
                        No właśnie zaskocz nas czymś! Jestem ciekawa Twojej interpretacji... Bo mnie facet, który "działa" w Wałbrzychu, pracuje u Dutkiewicza we Wrocławiu i obiecuje cuda w Świdnicy nie przekonuje...
        • Gość: bom Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.11, 21:27
          Głosujcie na Kasię co nis przez 8 lat nie zrobiła, Agniesię co tarczą Kruczka była, Chlebowskiego co wycyckał Żarów i te podobne barwy PO - ja zgłosuję na Wilda i moja rodzina.
          • Gość: , Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.range86-177.btcentralplus.com 04.10.11, 16:24
            A to akurat mniej wiecej prawda. Ale kandydaci. Nie ma na kogo glosowac. ZNOW.
            • Gość: kazmir Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 17:11
              Jest ! To drużyna Palikota.
              Nie jest to esbecko- klerykalna pookrągłostołowa koteria.
              • Gość: cba Re: TAK!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 18:05
                Wiecie co mnie przekonuje do Patryka Wilda? Ten wściekły atak jego przeciwników na forum. Te idiotyczne argumenty, które obrażają inteligencję normalnego człowieka. Patryk Wild nic nie robi? Chyba jednak działa i to skutecznie skoro tyle to jadu, desperacji i strachu przed jego osobą.
                • Gość: ASD do cba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 19:31

Wściekły atak jego przeciwników ??? Odróżniasz prośbę o konkrety od wściekłego ataku ?
                  Wypisujecie hymny pochwalne, a jak pojawi się pytanie o konkrety to wściekły atak ?
                  No to gratuluję, Jacek Kurski by się nie powstydził takiej riposty. I pomyśleć, że w swoich postach sugerowałem ,że Patryk Wild może nie jest wymarzonym kandydatem ,ale za to w porównaniu z innymi możliwym do zaakceptowania. Pisz tak dalej, a takich jak ja, którzy zastanowią się poważnie nad takim kierunkiem będzie więcej. Zamiast przekonać tych jeszcze niezdecydowanych właśnie konkretnymi przykładami, to zniechęcicie tych, którzy patrzyli dość życzliwie w Jego kierunku.
                  • Gość: ciekawski Re: do cba IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 19:45
                    Otóż to. Ludzie Patryka stale PO nim POwtarzają, ile to on nie zrobił dla naszego dobra. Że przyklepał budowę wschodniego odcinka obwodnicy (komu POtrzebnej?). Chciałbym zobaczyć skan jakiegokolwiek ważnego dokumentu, pod którym widnieje POdpis Wilda. Nie śmiesznej petycji w/w Mobruku, tylko KONKRETNEGO pisma. Szukajcie, szukajcie.
                    • Gość: Tuśka Re: do cba IP: *.swidnica.mm.pl 05.10.11, 16:07
                      No właśniem ileż można słuchać peanów pochwalnych na jego temat... Chcę usłyszeć konkrety! Co facet ma do zaoferowania? Co zrobił do tej pory i dlaczego mielibyśmy na niego zagłosować? Słucham...
                      • Gość: czytacz Re: do cba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 20:23
                        Przeczytaj, może pojmiesz
                        5wladza.eu/?p=944
                        • Gość: wyborca Re: do cba IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 20:32
                          A weźcie się z tym Wildem i dajcie spokój. Karierowicz szukający szczęścia w Wałbrzychu po wykopie z Warszawy. Niech tam idzie skąd wylądował i niech walczy o poparcie. Tam może by ochłonął, jakby mu warszawiacy zimny kubeł wody na głowę wylali.
                          • Gość: radna Re: do cba IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 20:54
                            Wcześniej od Wilda walczyli z Mobrukiem Paciepnik i Zibrow.
          • Gość: netowy szperacz Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 21:10
            Widzieliście program wyborczy Wilda?

www.patrykwild.pl/program.html
            Tam nie ma NIC poza jego facjatą i odnośnikiem do profilu na FB. Program tak samo aktualny jak Trakt Wałbrzyski.
            • Gość: Tuśka Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.swidnica.mm.pl 05.10.11, 21:38
              Faktycznie;) Program wyborczy ma bardzo rozbudowany;)
            • Gość: PiS Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 22:22
              Co was taka sr....a wzieła na tego Wilda? Kilian lepszy bo Szełemej go lansuje?
              • Gość: Tuśka Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.swidnica.mm.pl 06.10.11, 16:33
                Wolę Kiliana niż tego wypaczonego Wilda, który sam nie wie co robi i co chce robić. Wild chyba cierpi na rozdwojenie jaźni - bo jak nie Wałbrzych to Świdnica lub Wrocław. Wszędzie próbuje się wybić - zwyczajnie gra na kilku frontach! I właśnie to mi w nim nie leży...
                • Gość: ugodowy Re: NIE!!! dla Wilda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 16:59
                  A inni to uważasz, że inaczej kombinują?
                  Zobacz ile partyjek zaliczył Niesiołowski a Miller nawet "Samoobronie" w dupe właził.
                  Frajerski pieniądz nikomu nie śmierdzi więc co za różnica na jakiego cwaniaka będziesz łożyć.
                  I tak gowno z tego będziesz miała w tym kraju oszustów.
                  Ziobro chciał wziąć za morde to towarzystwo, to żeście go opluli.Teraz plujecie na PiS, który jeszcze mógłby coś zmienić , nawet tylko po to aby się popisać przed społeczeństwem.
                  Ale wy NIEEEE!!! Lubimy być dymani przez PO. Już żeśmy się przyzwyczaili przez te 8 lat .
                  No to jak Wam tak dobrze, to dobrze Wam tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka