brunnet 26.01.09, 17:33 Która kosmetyczka ładnie robi brwi - nie chodzi mi tylko o hennę, ale przede wszystkim o dobrą depilację - nadanie ładnego kształtu brwiom, dopasowanego do twarzy; nie odwalenie "na jedno kopyto"... czekam na wasze opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka939 do sibliussa 26.01.09, 18:43 chciałeś być dowcipny? niestety nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: do sibliussa 26.01.09, 19:43 Chciałaś kogoś zareklamować a wyciąłem - wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: do sibliussa 26.01.09, 20:02 Heh, no wyszlo moim zdaniem ale trzeba poznac najpierw kąśliwy nieco styl Sibelliusa:P Ja polecam Panią Agnieszkę z tego centrum przy basenie, naprawde potrafi zrobic cuda z tzw. krzaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
brunnet Re: do sibliussa 26.01.09, 21:24 Dzięki wielkie, a nie pamiętasz nazwy tego centrum? Czy tylko jedno tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: do sibliussa 26.01.09, 21:36 Wpisz w google Agnieszka Szymańska Koszalin albo salon urody Głowackiego Koszalin to Ci wyskoczy. Robilam tez tam oczyszczanie twarzy, i mam zamiar zrobic próbe makijazu slubnego bo tak ją zachwalają pod tym względem. No coz zobaczymy. Jak sprawdze dam znac. Ale brwi na pewno robi swietnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatrzebnicka Re: do sibliussa 30.01.09, 11:35 bulikinia napisała: > Heh, no wyszlo moim zdaniem ale trzeba poznac najpierw kąśliwy nieco styl Sibel > liusa:P Ja polecam Panią Agnieszkę z tego centrum przy basenie, naprawde potraf > i zrobic cuda z tzw. krzaków:) Również polecam pania Agnieszkę (tel. 501-711-160) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Brwi w Koszalinie?... 27.01.09, 19:00 Polecam panią Asię, z salonu Gracje w pasażu Millenium na 1 Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
gregia Re: Brwi w Koszalinie?... 28.01.09, 13:15 bulikinia ile bierze Pani Agnieszka za regulacje brwi? Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: Brwi w Koszalinie?... 28.01.09, 15:36 10 zł (za obie razem co bye nie było watpliosci). Co do mojej poprzedniczki nie slyszalam wielu pochlebnych opinii o tej kosmetyczce z 1 Maja, ale te niepochlebne odnosily sie do makijazu wykonywanego przez nią. Czy robilas tam makijaz i moglabys sie podzielic opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu kosmetyczka z 1 maja 28.01.09, 19:03 bulikinia napisała: Co do mojej poprzedniczki nie > slyszalam wielu pochlebnych opinii o tej kosmetyczce z 1 Maja, ale te niepochl > ebne odnosily sie do makijazu wykonywanego przez nią. Czy robilas tam makijaz i > moglabys sie podzielic opinia? A co z makijazem tej pani bylo nie tak? Moja znajoma robila tam slubny i byla bardzo zadowolona, wyglada slicznie. Mozesz napisac? Dobrze wiedziec czego nie robic u kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: kosmetyczka z 1 maja 28.01.09, 21:31 Mam nadzieje ze piszemy o tym samym zakladzie w pasazu Millenium:) Czytałam własnie tu na forum, ze dziewiczyna zrobila tam makijaz i swiecila sie po kilku godzinach i ze byl bardzo nietrwaly. Pisała, ze czesala się tez tam na ślub i fryzura nie przetrwala nawer slubu koscielnego i wygladala jak miotla. Tak jak mowie to nie moja opinia, tylko tak tu czytalam i nie chcialabym nikogo oczerniac, dlatego prosze o opinie, bo sama jestem ciekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: kosmetyczka z 1 maja 29.01.09, 00:12 Wiesz, dziewczyna o której pisałam, jest naprawdę dobra w tym co robi. To jest ten gabinet gdzie jak się wchodzi to po lewej stronie jest zakład fryzjerski - to fakt, tam palą włosy. Ten gabinet ma nawet ciekawy wystrój, na pewno inny niż większość koszalińskich - możliwe że taka opinia, bo tam są 4 kosmetyczki :). Które wiem, że się non stop zmieniają:). Więc możliwe, że ten makijaż to był robiony u innej. Ja tam na makijaże nie chadzam do kosmetyczek :). Wolę w gabinecie skorzystać z innych usług, jak parafina, henna, mikrodermabrazja czy masaż twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotkaaaaa27 Re: Brwi w Koszalinie?... 22.03.09, 22:10 Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Gabinet w Verde. Istnieje od niedawna. Brwi kosmetyczka zrobiła idealnie, manicure też ślicznie. Gabinet polecam głównie jeśli chodzi o zabiegi na ciało, ujędrnianie i niesamowity relaks mają Kapsułę SPA chyba jako jedyny gabinet w Koszalinie. Odpowiedz Link Zgłoś