Dodaj do ulubionych

Gdzie w Warszawie sprawdzić auto przed zakupem

IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 14:33
Dobra stacja diagnostyczna w lewobrzeżnej Wawie poszukiwana - na tym forum póki co wszystkie zjechane...
Ja ze swojej strony mogę polecić Wał Miedzeszyński 572 - tam sprawdzałam autko, ale akurat na to sie nie zdecydowałam. Pan był bardzo rzetelny i dokładny - odpowiedział na wszystkie moje pytania a nie było ich mało.
Obserwuj wątek
    • jolka7-p Re: Gdzie w Warszawie sprawdzić auto przed zakupe 18.07.11, 22:12
      ja polecam Pol Mot Auto serwis w Warszawie są 2 oddziały, tam na pewno sprawdzą Ci wszystko i to bardzo dokładnie, lepszej możliwości w stolicy myślę że nie ma :)
      • Gość: gibson Auto Plaza na Popularnej IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 08:59
        Ja swojego Fordzika sprawdzałem w Auto Plazie na ul. Popularnej. Płaciłem za badanie ok. 140-150 zł, ale auto kupowałem z komisu i nie chciałem zrobić wtopy. W AP można podpiąć auto pod komputer, sprawdzić luzy, elementy do wymiany itd. w zawieszeniu, sprawdzić turbinę, sprzęgło skrzynie, grubość lakieru, itp. Sprawdzają tam nawet auta 4x4. Polecam takie badanie, opłaca się. Sprawdziłem tam auto i rzeczywiście nie wykryłem żadnych ukrytych wad, o których bym nie wiedział w momencie kupna.
        • Gość: Norris_chuck Re: Auto Plaza na Popularnej IP: *.net.pbthawe.eu 22.04.12, 19:08
          Też sprawdzałem auta z komisu przed kupnem w ASO Auto Plazie, dwa razy. Placiłem tez jakoś 150 złociszy. Diagnosta sprawdza auto technicznie, jest badanie czujnikiem grubości lakieru, sprawdzają czy nie było malowane, spawane. W AP znają się na tym, mają tam dział samochodów używanych więc kolesie mają oko na przekręty z komisów. Jedno auto przez nich sprawdzone kupiłem i rzeczywiście nie było potem żadnych niespodzianek.
          www.autoplaza.com.pl/Serwis/AutoryzowanySerwisMechaniczny/PRZEGL%C4%84DPRZEDZAKUPEM/tabid/410/Default.aspx
    • Gość: marcin4563 Re: Gdzie w Warszawie sprawdzić auto przed zakupe IP: *.centertel.pl 22.03.16, 14:57
      Podbijam temat, bo też jestem ciekawy. Mam na oku gościa, którego znalazłem na Automobilio, specjalizuje się w marce i sprawdza właśnie w okręgu, w którym stoi auto, ale nie znam nikogo, kto korzystałby z takiego sprawdzenia???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka