Dodaj do ulubionych

VIP Auto Konstancin - polecam serwis m.in. Opla

IP: *.onyx.pl 11.05.11, 10:02
Polecam dobre i tanie ASO m.in. Opla w Konstancinie. Ostatnio robiłem u nich przegląd klimy i zaskoczyli mnie mocno bo mają ofertę wiosenno/letnią za 169 zł netto.
Zrobili mi kpl. przegląd klimy z pełną wymianą gazu chłodzącego (nie wiem jak to się nazywa).
Obdzwoniłem konkurencję i rzeczywiście mają chyba najniższe stawki za serwis autoryzowany
Obserwuj wątek
    • Gość: vectra07 Re: VIP Auto Konstancin - polecam serwis IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.11, 11:03
      fakt, ja tam wpadlem swoją Vectrą i też mi zrobili serwis klimatyzacji, oj przydalo sie !!! :O)
      a tak wogóle to wpadlem tam na przegląd. Zrobili fajnie, szybko, solidnie powiedzieli co jest jeszcze do zrobienia i nie wzieli duzo kasy. Tylko ci doradcy tacy poważni są ale moze tak musza. Generalnie Polecam no i terminy przeglądów krótkie
      • Gość: carrera Re: VIP Auto Konstancin - polecam serwis IP: *.itsa.net.pl 11.05.11, 16:21
        Miałem nie pisać, ale goście z serwisu byli tak mili, że naprawili mi wyciek z simmeringu silnika ( wyciekał mi olej ) zapłaciłem grosze i nie musiałem czekac.
        w serwisie porsche na Połczyńskiej zaproponowali termin za dwa tygodnie i ponad 5000 złotych w sumie tylko za robociznę.
        Nic dodać nic ująć tylko odwiedzać, w końcu to VIP Auto !!!
    • Gość: v70 Re: VIP Auto Konstancin - polecam serwis m.in. Op IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.11, 12:18
      Witam,

powiedzial mi kolega o akcji z klimą to podjechalem z moim V70, wszystko zostało zrobione szybko i sprawnie. Przy okazji zaprosili na przegląd. Ceny jak na autoryzowany serwis normalne. Polecam
    • Gość: Gość Re: VIP Auto Konstancin - polecam serwis m.in. Op IP: *.180.58.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.11, 15:46
      Jak najbardziej zgadzam się z pozytywną opinią. Serwisuję tam saaba od 3 lat i naprawdę jestem zadowolony, szczególnie po eksperymencie z innym serwisem po drugiej stronie wawy. Polecam :)
    • Gość: antytroll Re: VIP Auto Konstancin - polecam serwis m.in. Op IP: *.80-202-253.nextgentel.com 26.06.11, 08:11
      Omijać z daleka, warsztat jest w agonii bo wypuścił spamerów na fora.
    • slawek-66 Re: VIP Auto Konstancin - polecam serwis m.in. Op 25.03.15, 19:14
      Ja też polecam ten serwis. Jeźdżę do VIP w Konstancinie od kilku lat na wymianę kół w mojej Corolli. Ceny niższe niż w okolicznych serwisach "krzak" w Józefosławie. Niewiarygodne bo to przecież ASO i wymiana kół na podnśniku, a nie na dechach albo innych wynalazkach... Na szczególną uwagę zasługuje kultura obsługi, no i proponowana kawa (na miejscu toaleta). Jadę drugi raz w tę sobotę (28 marca 2015 r.) nowym samochodem (też Corollą), w którym są czujniki ciśnienia. Poprzednio jesienią - wymiana bezproblemowa, no i przez ludzi na stałe zatrudnionych w serwisie, a nie przypadkowych "łepków" przyjmowanych sezonowo podczas wiosny i późną jesienią. Cena za wymianę opon na felgach 15" - ok. 80 PLN brutto. O cenie w Toyota ASO nie wspominam... Ale jest to chyba atrakcyjna cena? Sławek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka