Dodaj do ulubionych

Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam!!!!

11.08.12, 19:25
Ostrzegam przed ta firma. Nie kupowac przez Internet od nich, przesylki nie dochodza, telefon stacjonarny nie istnieje, masa telefon wykonanych nic nie daje. Oszusci i kanciarze liczacy na to ze kupujacy sobie odpusci i nie bedzie jechal do nich osobiscie. Ja malem blisko i pojechalem po moja kase osobiscie- bo oczywiscie mojego towaru ani nie bylo w sklepie ani nie byl wyslany do mnie.

Banda cwaniakow- najlepiej zglaszac na policje, ostrzegac przed nimi, wlasciciel typ ok. 170 cm nic nie wie, nic nie ma..... Poszukajcie w necie opinii ktore potwierdzaja moje slowa.

Tak jak mowie zglaszac przekrety na Policje, bo firma bazuje na takich zakupowiczach jak ja, ktorzy po 100 zl nie beda jechac 100 km. Ja pojechalem i mam satysfakcje- tepic oszustow
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwina Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.12, 13:00
      Mam pytanie, udalo Ci sie przynajmniej odzyskac pieniadze? Mam taka sama sytuacje, tylko koszt dojazdu tam wyniesie mnie tyle samo co sprzetu :\\\ Mozesz dac jakis namiar do siebie? pozdrawiam M.
      • Gość: Menel Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam! IP: *.180.37.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.08.12, 21:38
        U mnie wyszlo podobnie, ale nie zamierzam nikomu podarowac ot tak pieniedzy.

Pieniadze odzyskalem bez problemu.

peysy@wp.pl - gdyby cos to zostawiam namiar do mnie.

Jezeli to trwa ponad 14 dni, slyszysz tlumaczenia w sluchawce ze przesylka zostala wyslana, ale pracownik jest poza biurem i nie ma jak sprawdzic to albo dzwon dalej, ale zorganizuj sobie wycieczke do Piekar Slaskich
    • Gość: Ewelina Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam! IP: *.ennet.pl 24.10.12, 18:07
      Również miałam problemy z tym sklepem, odradzam u nich zakupy!! jednak jeżeli ktoś już coś kupił i nie może doczekać się zwrotu pieniędzy polecam pójść na policje zgloszenie przyjmuja od ręki:) Pozdrawiam, w razie pytań prosze pisac na eweelina11@interia.pl
    • Gość: denzi Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 13:50
      mam ten sam problem, wkurzenie straszne nie chodzi o kasę bo towar zakupiłem za 70 zł, sam fakt, że takie gnojki naciągają ludzi, mam do nich daleko jakieś 300 km i jechać taki kawał nie uśmiecha mi się...
      a
      • Gość: milka.paula Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.12, 15:21
        mam ten sam problem, zamówiłam ponad dwa tygodnie temu za 280 zł, stacjonarny nie działa, na komórkę facet się tłumaczy, że lekkie opóźnienie, że już wysłał. a ja teraz trafiłam na te wpisy i już wiem o co chodzi. nie wiem czy mam już teraz jechać do tych Piekar po kasę czy co robić. Policja zgłoszenie przyjmie, ale pewnie umorzy za parę dni. narobiłam własnie dymu przez telefonu, oczywiście nic nie wysłał, ma zwrócić kasę na konto w ciągu godziny. no zobaczymy....
        • Gość: tropiciel13 Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 23:10
          Jak to co robić .Zgłaszać na policję.Ja tak zrobiłem i po telefonie z komisariatu pieniądze na koncie znalazły się na drugi dzień.A tak to trwało ponad miesiąc.Kierownicę ,którą zamówiłem podobno producent już nie produkuje ,tak powiedział właściciel sklepu policjantowi i dlatego nie mógł jej mi wysłać.Tak ale do tej pory jest w ofercie . To oszust ,który bazuje na tym ,że ludzie drobnych kwot nie zgłaszają na policję.
    • radziej13 Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie -Odradzam! 09.11.12, 11:59
      Ja polecam tylko sprawdzone warsztaty oferujące tuning. www.favore.pl/cat161327_tuning.html.
      Sporo można znaleźć na powyższej stronie.
      • Gość: streethooligans Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie złodziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.12, 11:47
        WITAM sku...el też mnie okradł nosze sie z zamiarem jazdy do kutasa w celu obicia ryja mam kawałek bo lecę z wrocka ale dolicze sobie koszty paliwa a mało nie spale hehe. firma zarejestrowana na tomasz strzecha ul wyszyńskiego 25a chętnych do obicia mu ryja zapraszam!będzie wesoło!jabaćcw...a
        • Gość: Zadowolony klient Re: Auto Tuning System Piekary Slaskie złodziej IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.13, 17:56
          Firma Tomasz Strzecha AutoTuningSystem.pl nie istnieje od 02.04.2013 firma została zakupiona przez inną osobę, która szanuje klienta. Pełen profesjonalizm ze strony sprzedającego, chętnie pomagają w odnalezieniu odpowiednich części do samochodu nie tylko tuningowych. Polecam

PS. jeżeli mówią, że zamówiony towar będzie za 3 dni to tak jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka