Dodaj do ulubionych

Polecane warsztaty

• dobromir88 Re: Polecane warsztaty 30.04.13, 01:50
      Auto Korbas
      ul. Kamienna 14
      Wysogotowo
      62-081 Przeżmierowo

tel. 061 6703369
      kom. 0604 353 743
      e-mail: lpgpoznan@wp.pl

Godziny otwarcia
      Pn. - Pt.: 08:00 - 17:00

autokorbas.pl
      • dobromir88 Re: Polecane warsztaty 30.04.13, 01:51
        Źle mi się strona wpisała, sorrki x)
        autokorbas
        • Gość: GOŚĆ Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 00:26
          Ja polecam warsztat na Białołęce ul. Czeremchowa 19a 03-159 Warszawa tel. 510-478-471
          Panowie mają ogromną wiedzę a ceny nie są wygórowane. Sam trafiłem tam z polecenia znajomego. Oprócz usług z zakresu elektro-mechaniki samochodowej mają też wulkanizację i autoholowanie 24h.
          • marek_czarek Re: Polecane warsztaty 19.06.13, 12:19
            Wszystkim zmotoryzowanym z okolic centrum mogę polecić Auto Serwis Kaliska, specjalizują się w naprawie samochodów japońskich i europejskich. Oprócz przeglądu technicznego i klimatyzacji zajmują się również naprawą naprawa ukladów zasilania i sterowania silników benzynowych i diesla TDI HDI CDI. Serdecznie polecam!
    • Gość: warsztat-warszawa Re: Polecane warsztaty IP: 83.218.117.* 09.05.13, 09:41
      Zapraszam www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl
    • 82misiek Re: Polecane warsztaty 23.05.13, 14:55
      Ja ze swojej strony mogę polecić wszystko fanom Renault i nie tylko serwis Uni-Car Dwa z Torunia. Prezentują naprawdę bardzo przyzwoity poziom i jakość usług.
    • kwozniak123 Re: Polecane warsztaty Agronarzędzia 24.05.13, 15:16
      Najlepszy serwis kosiarek i traktorków w jakim byłem. Robią prawie wszystko bardzo sprawnie i Leroy Merlin Warszawa wskazuje ich jako dedykowany serwis narzędzi ogrodniczych. Gorąco polecam.

Agronarzędzia
      Janki, al. Krakowska 6
      tel.GSM: 722030803
      www.agronarzedzia.pl
    • Gość: MaksymilianJ Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 23:34
      Ja osobiście byłem bardzo miło rozczarowany z poziomu obsługi jaki znalazłem podczas wyjazdu służbowego do Radomia. Niestety miałem pecha i samochód odmówił posłuszeństwa, w sumie byłem w kropce, bo do samego Radomia kawałek, a samochód zero reakcji. Jednak zatrzymał się w pewnej chwili samochód i gość dął mi telefon do mechanika. Zadzwoniłem, przyjechała laweta, załadowali moje "cudo" i do warsztatu. W sumie usterka nie była, aż tak poważna, jednak dokuczliwa, bo blokowała wszystko, samochód został naprawiony jeszcze tego samego dnia i mogłem kontynuować jazdę. A co do samego warsztatu, to mam bardzo miłe wspomnienia, szybko, dokładnie, bez naciągania. W razie "w" ( bo często jestem w różnych rejonach Polski) zapisałem ich telefon i adres www AutoAID
    • Gość: Marek BMW e90 Re: Autoreduta BMW serwis Porsche na Zwycięzców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 12:03
      Poprieram! Idealne miejsce dla tych, którym zależy i na jakości i na normalnych cenach.
      Przez lata jeździłem po aso do momentu, kiedy trafiłem na nich.
      Za standardowy serwis (klocki, tarcze, filtry) z częściami w aso płaciłem 4.600-4.800, a w autoreducie wyszło mi 2.700
      Dobre rabaty dają stałym klientom.

• Gość: zygi Re: Autoreduta BMW serwis Porsche na Zwycięzców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.13, 09:34
        Byłem tam wczoraj.
        I jestem bardzo zaskoczony profesjonalizmem jak w ASO.
        Ceny na szczęście nie ASO, więc będę wracał na 100%!
    • Gość: Mariusz Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 21:59
      Ja ostatnio (nie ukrywam, że z jednej strony z polecenia, przez znajomego, a gdzie on ten warsztat wypatrzył nie wiem, dwa przez przypadek, gdyby nie fakt, że mój mechanik zwinął interes i przeprowadził sie do innego miasta) trafiłem do warsztatu na Kłodnicką 44 (aby nie było nieporozumień Katowice). Z usterką w mojej Madzi uporali się szybko i co najważniejsze skutecznie. A przy okazji nie ukrywam lekkiego zaskoczenie (w całkowicie pozytywnym tego słowa znaczeniu) jak doszło do zapłaty za naprawę. Szczegóły (co robią, mapka dojazdu itd) polecam sprawdzić na stronie serwisu
    • Gość: michał Re: Polecane warsztaty IP: *.szczecin.mm.pl 09.07.13, 14:40
      Ja akurat miałem taki problem z turbiną, że padła od złego oleju i musiałem dać do naprawy, to znalazłem firmę, która zajmuje się tego typu usługami, akurat z mielca, a ja z Szczecina, ale istnieje możliwość współpracy na terenie całego kraju. Gdyby ktoś szukał usług związanych z regeneracja turbosprężarek kontakt pod linkiem.
      • cookie213 Re: Polecane warsztaty 13.08.13, 22:37
        Ja nie narzekam na poziom obsług w warsztacie Francecars , parę razy już u nich byłem i mojego peugota poskładali jak należy
    • Gość: Maksim Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 22:25
      Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi w warsztacie Auto-klinika w Katowicach na ulicy Kłodnickiej 44. fachowa obsługa, naprawa przeprowadzona sprawnie. Wymienili to co powinni i nic więcej (troszkę się znam na mechanice, a do warsztatu podjechałem, bo samodzielnie nie miałem warunków do naprawy, oczywiście do znajomości tematu się nie przyznawałem). Brak najmniejszych zastrzeżeń, przynajmniej z mojej strony
    • Gość: mario Re: Polecane warsztaty IP: *.30.99.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 23:10
      No tak coś w tym jest bo już nawet od swojego kumpla słyszałem o tym ze to jeden z lepszych serwisów, a on dba o swoją beemkę jak nikt.
    • Gość: gość Re: Polecane warsztaty - serwis szyb NordGlass IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.13, 14:24
      Niestety, ale na pewno przyda się wielu osobom. Polecam serwis naprawy i wymiany szyb samochodowych NordGlass w Dzierżonowie, ul. Podwalnej 6. (Filie mają na terenie całej Polski). Można umówić się przez infolinię 801 181 181, (do punktu w Dzierżonowie 74 836 67 17). Usługi na wysokim poziomie, profesjonalnie i szybko.
      • Gość: eryk Re: Polecane warsztaty - serwis szyb NordGlass IP: *.centertel.pl 08.10.13, 01:16
        jakie ceny?
    • kawaler86 Re: Polecane warsztaty 10.10.13, 12:10
      Dołączam się do pozytywnej (jak najbardziej zasłużonej moim zdaniem) opinii o warsztacie ŁG Autoserwis. A co do wytycznych autora wątku:
      Adres: Kraków Półłanki 30
      Telefon 607 939 500
      strona www naprawasamochodowkrakow.pl
    • Gość: FastCarService Re: Polecane warsztaty IP: *.31.123.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.13, 12:21
      Witam!
      Zapraszam do nowo otwartego serwisu samochodowego na ulicy Gierdziejewskiego 7, Ursus,Warszawa. Oferujemy następujący zakres usług : przeglądy bieżące, mechanika-elektronika, diagnostyka komputerowa, geometria 3D - pełen serwis zawieszenia,sprzedaż i serwis ogumienia,serwis olejowy, autodetailing, klimatyzacja-przeglądy-naprawy, auto-moto części.
      Fas Car Service
      • Gość: maniek112 Re: Polecane warsztaty - zulugaraz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.13, 09:35
        Jeśli macie auto francuskiego producenta to polecam usługi Pawła Szympela z ZuluGaraż. Ma warsztat na Sosnowieckiej we Wrocławiu. Ja u niego serwisuje swojego peugeota od momentu zakupienia.
    • Gość: Olek Re: Polecane warsztaty IP: *.free.aero2.net.pl 29.01.14, 18:28
      www.auto-serwis-serock.pl godny polecenia młody chłopak zna sie na autach, ma wade sluchu. Ale najwazniesze dobry i tani
    • mgruchopl Re: Polecane warsztaty 02.02.14, 20:08
      Ja mogę polecić serwis samochodów amerykańskich w Żorach. Najlepszy serwis na południu kraju. Zwiedziłem wiele serwisów które niby specjalizują się w auta amerykańskich, ale ten jest dla mnie najlepszy. Co ciekawe trafiłem tam przez przypadek gdy mój chrysler odmówił posłuszeństwa i laweciarz daj mi namiar, że chłopaki robią dobrą robotę
      Dane:
      www.mpgserwis.pl
      tel : 509 019 194
    • Gość: Gega Re: Polecane warsztaty IP: 83.238.156.* 06.02.14, 22:17
      Niedroga całodobowa pomoc drogowa w Łodzi. Fachowe podejście, widać, że mają doświadczenie. Widziałem, jak podnosili z rowu autobus. Podobało mi się, bo zrobili to mało nerwowo, bardzo spokojnie i profesjonalnie. Mam nadzieję, że na stronie będą zdjecia z tego wypadku.
      www.pomoc-drogowa-lodz.pl/
      • Gość: Gość Re: Polecane warsztaty www.motopartner2.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.14, 10:08
        Polecam z czystym sumieniem.
    • kacpersky77 Re: Polecane warsztaty 08.02.14, 00:08
      pol-agra www.pol-agra.pl/ serwis maszyn rolniczych, ale zajmują się też sprzedażą części i samych maszyn. Świetni fachowcy
      • Gość: dario Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 10:07
        ja swoja maszyna serwisuje w agromarket. Kupowalem u nich ciagnik wiec juz zostalem przy ich serwisie. Ale nie moge narzekac. Drobne usterki naprawiaja u mnie i raz sie zdarzylo ze jak bylo cos powazniejszego to zabrali ciagnik do siebie.
        • haliskaband Re: Polecane warsztaty 21.02.14, 12:44
          Ja polecam warsztat blacharsko lakierniczy Autoodnowa, 95-083 Lutomiersk, Szydłów 72, Tel: 505180848
          • Gość: AntekW Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 14:27
            Ja naprawiam w www.centrumdiesla.pl. Panowie mają dobrze wyposażony warsztat i sporą wiedzę. Zawsze, jak mam jakiś problem to do nich jadę. Ważne też, że ceny nie są wygórowane i dzięki temu nie opłaca się samemu majstrować przy samochodzie. Jeżeli ktoś jest z okolic białeostoku, warto wpaść na wizytę.
            • Gość: Piotr Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.14, 14:36
              Ja miałem kłopot z plastikami i pojechałem do www.spawaniezderzakow.pl.tl
              Jak ktoś jest z okolic Drawska lub Złocieńca to warto.
        • Gość: pumpkin Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.14, 07:21
          tez robie serwis w agromarkecie. Robote wykonuja naprawde dobrze, a do tego nie sa drodzy wiec same pluse. Poza tym maja tez duzy asortyment czesci zamiennych
          • Gość: grest Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.14, 09:30
            Ja mogę dołączyć swój warsztat, który zajmuje się moim autkiem od lat www.ars.net.pl/ nie dość,ze sa blisko mnie to naprawde mają zespół świetnych fachowców.;)
        • Gość: andrzej Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 17:18
          Jeżeli jest ktoś z okolic Rzeszowa,to mogę polecić moją zaufaną stację diagnostyczną: www.cartech.auto.pl/ ja zawsze do nich jeżdżę w razie kłopotów z autem i jestem zadowolony z profesjonalizmu wykonywanych tam usług.
        • Gość: gienekZ Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 13:02
          Ja mam sprawdzonego lakiernika i blacharza – panowie znają się na rzeczy i nie biorą drogo za naprawy. Wszystkim z gdańska mogę polecić www.buba-autonaprawa.pl. Ps – świetnie odnawiają stare garbusy.
          • adamczyq10 Re: Polecane warsztaty 04.09.14, 09:48
            A ktoś może polecić nam jakieś dobre warsztaty blacharskie?
    • Gość: Gość Moto-Partner 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.14, 10:40
      www.motopartner2.pl
      Specjalizacja auta francuskie łącznie z dostawczymi, serwis klimy, naprawy silników.
    • Gość: Saski Re: Polecane warsztaty IP: *.internetia.net.pl 18.03.14, 15:18
      Korzystałem z pomocy Auto Rege www.przekladniekierownicze.eu/ . Miałem problem z blokującą się kolumną kierowniczą. Bardzo sprawnie naprawili mój problem. Nie musiałem czekać 2 tygodni na naprawę.
    • blees Re: Polecane warsztaty lpg - kraków - lpg house 23.03.14, 13:47
      Z gazowników w Krakowie

LPG House
      ul. Klimeckiego 14
      30-706 Kraków
      Teren Centrum Targowego Chemobudowa

tel.: +48 (12) 383 40 09
      tel.: +48 (12) 383 40 10
    • Gość: zadowolony klient Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.vectranet.pl 24.03.14, 12:04
      ja polecam warsztat ,,Rencławowicz Grzegorz Firma Handlowo-Usługowa''
      Usterka zrobiona prawidłowo, cenowo też nie narzekam , co do pracowników, pełna kultura i z zaangażowaniem podchodzą do powierzonej im pracy.
      w 100 % polecam !!
      Zostawiam nr 501 741 720
      ul. Hery 25 (Bemowo)
      01-497 Warszawa
      www.auto-perfekt.pl
      • Gość: mlnwsk70 Re: Polecane warsztaty IP: *.28.ftth.classcom.pl 16.05.14, 22:09
        Ja mogę śmiało polecić serwis w salonie Honda Matraszek w Markach. Od lat tam jeżdżę, nie tylko z hondą, bo w międzyczasie miałem też inne marki samochodów. Szczerze mogę zarekomendować, solidna robota i uczciwe podejście do Klienta, co szczególnie było widać po zeszłorocznej stłuczce, gdy kompleksowo zajęli się autem, nie wyciągając kasy, proponując tańsze opcje. Fachowo, szybko, bez naciągania.
    • Gość: polecam Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.vectranet.pl 24.03.14, 12:12
      W warsztacie AS SERVIS pracują fachowcy ,którzy na temat samochodów wiedzą chyba wszystko. Konkretni mechanicy dla których nie istnieją w samochodzie rzeczy niemożliwe do naprawy. Umawiasz się na konkretny termin i ten termin nie tylko dotrzymany, ale usługa wykonana fachowo i rzetelnie
      • Gość: godny polecenia Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.vectranet.pl 24.03.14, 12:14
        W warsztacie AS SERVIS ul. ul. Lewinowska 16 Wawa pracują fachowcy którzy na temat samochodów wiedzą chyba wszystko. Konkretni mechanicy dla których nie istnieją w samochodzie rzeczy niemożliwe do naprawy. Umawiasz się na konkretny termin i ten termin nie tylko dotrzymany, ale usługa wykonana fachowo i rzetelnie
        kom.660 826 738
    • Gość: Maciek Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 05:54
      Myślę, że do listy warto dodać Renault Tandem w Będzinie przy Czeladzkiej 67
      renault-tandem.pl/kontakt/
      Jak dla mnie bardzo fajny serwis - szybka obsługa, żadnych problemów, dobry kontakt.
      • Gość: Otomoto Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.14, 14:21
        Jeżeli chodzi o mechanikę to ja korzystam z www.szwarcgruba.gda.pl - robią dobrze i sprawnie, nie trzeba nic poprawiać potem. Jeżeli ktoś jest z Gdyni i okolic, warto zajrzeć.
        • Gość: KinoooSS Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.14, 13:37
          Jeżeli ktoś szuka dobrego lakiernika, to warto wpaść do www.buba-autonaprawa.pl mają fajną lakiernię i niedrogo biorą.
        • Gość: motoamator Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.14, 10:14
          Ostatnio miałem problem w wtryskiem paliwa co uniemożliwiało mi jazdę. Jeżeli ktoś jest z okolic Mrągowa to tani warsztat jest w www.bosch-diesel-serwis.pl – korzystałem, ceny konkurencyjne.
          • Gość: elektroMan Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.14, 09:03
            Jeśli ktoś szuka elektromechanika i speca od alarmów, to może zajrzeć na www.szwarcgruba.gda.pl w Gdyni, bardzo fajni ludzie i nie przeklinają.
    • Gość: Michael Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.14, 11:26
      ja polecam okolice Radomia, Janiszew 99G (przedłużenie ul. Wernera w Radomiu)
      26-652 Zakrzew www.dekar.radom.pl/firma/kontakt.html - telefon masz na stronie, zależy co chcesz tam zrobić. mają i mechanikę pojazdową i stację kontroli pojazdów i naprawiają wtryskiwacze. Fajni Panowie, nie są zachłanni i szybko i sprawnie usuwają usterki.
    • Gość: RyszardK Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.14, 13:14
      witam, ja z kolei kłaniam się z Nadarzyna. I tak, polecam Wam warsztat Green Car - Centralna 28 . NIGDY nie miałem tak żadnych problemów. Generalnie i kupicie tam części i naprawicie samochów - bez żadnych ukrytych kosztów, zgodnie z terminem i bardzo precyzyjnie.www.green-car.com.pl/citroen-serwis-kontakt.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka