dobromir88 Re: Polecane warsztaty 30.04.13, 01:50 Auto Korbas ul. Kamienna 14 Wysogotowo 62-081 Przeżmierowo tel. 061 6703369 kom. 0604 353 743 e-mail: lpgpoznan@wp.pl Godziny otwarcia Pn. - Pt.: 08:00 - 17:00 autokorbas.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dobromir88 Re: Polecane warsztaty 30.04.13, 01:51 Źle mi się strona wpisała, sorrki x) autokorbas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 02.05.13, 00:26 Ja polecam warsztat na Białołęce ul. Czeremchowa 19a 03-159 Warszawa tel. 510-478-471 Panowie mają ogromną wiedzę a ceny nie są wygórowane. Sam trafiłem tam z polecenia znajomego. Oprócz usług z zakresu elektro-mechaniki samochodowej mają też wulkanizację i autoholowanie 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_czarek Re: Polecane warsztaty 19.06.13, 12:19 Wszystkim zmotoryzowanym z okolic centrum mogę polecić Auto Serwis Kaliska, specjalizują się w naprawie samochodów japońskich i europejskich. Oprócz przeglądu technicznego i klimatyzacji zajmują się również naprawą naprawa ukladów zasilania i sterowania silników benzynowych i diesla TDI HDI CDI. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsztat-warszawa Re: Polecane warsztaty IP: 83.218.117.* 09.05.13, 09:41 Zapraszam www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
82misiek Re: Polecane warsztaty 23.05.13, 14:55 Ja ze swojej strony mogę polecić wszystko fanom Renault i nie tylko serwis Uni-Car Dwa z Torunia. Prezentują naprawdę bardzo przyzwoity poziom i jakość usług. Odpowiedz Link Zgłoś
kwozniak123 Re: Polecane warsztaty Agronarzędzia 24.05.13, 15:16 Najlepszy serwis kosiarek i traktorków w jakim byłem. Robią prawie wszystko bardzo sprawnie i Leroy Merlin Warszawa wskazuje ich jako dedykowany serwis narzędzi ogrodniczych. Gorąco polecam. Agronarzędzia Janki, al. Krakowska 6 tel.GSM: 722030803 www.agronarzedzia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaksymilianJ Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 23:34 Ja osobiście byłem bardzo miło rozczarowany z poziomu obsługi jaki znalazłem podczas wyjazdu służbowego do Radomia. Niestety miałem pecha i samochód odmówił posłuszeństwa, w sumie byłem w kropce, bo do samego Radomia kawałek, a samochód zero reakcji. Jednak zatrzymał się w pewnej chwili samochód i gość dął mi telefon do mechanika. Zadzwoniłem, przyjechała laweta, załadowali moje "cudo" i do warsztatu. W sumie usterka nie była, aż tak poważna, jednak dokuczliwa, bo blokowała wszystko, samochód został naprawiony jeszcze tego samego dnia i mogłem kontynuować jazdę. A co do samego warsztatu, to mam bardzo miłe wspomnienia, szybko, dokładnie, bez naciągania. W razie "w" ( bo często jestem w różnych rejonach Polski) zapisałem ich telefon i adres www AutoAID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek BMW e90 Re: Autoreduta BMW serwis Porsche na Zwycięzców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 12:03 Poprieram! Idealne miejsce dla tych, którym zależy i na jakości i na normalnych cenach. Przez lata jeździłem po aso do momentu, kiedy trafiłem na nich. Za standardowy serwis (klocki, tarcze, filtry) z częściami w aso płaciłem 4.600-4.800, a w autoreducie wyszło mi 2.700 Dobre rabaty dają stałym klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Autoreduta BMW serwis Porsche na Zwycięzców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.13, 09:34 Byłem tam wczoraj. I jestem bardzo zaskoczony profesjonalizmem jak w ASO. Ceny na szczęście nie ASO, więc będę wracał na 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 21:59 Ja ostatnio (nie ukrywam, że z jednej strony z polecenia, przez znajomego, a gdzie on ten warsztat wypatrzył nie wiem, dwa przez przypadek, gdyby nie fakt, że mój mechanik zwinął interes i przeprowadził sie do innego miasta) trafiłem do warsztatu na Kłodnicką 44 (aby nie było nieporozumień Katowice). Z usterką w mojej Madzi uporali się szybko i co najważniejsze skutecznie. A przy okazji nie ukrywam lekkiego zaskoczenie (w całkowicie pozytywnym tego słowa znaczeniu) jak doszło do zapłaty za naprawę. Szczegóły (co robią, mapka dojazdu itd) polecam sprawdzić na stronie serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Polecane warsztaty IP: *.szczecin.mm.pl 09.07.13, 14:40 Ja akurat miałem taki problem z turbiną, że padła od złego oleju i musiałem dać do naprawy, to znalazłem firmę, która zajmuje się tego typu usługami, akurat z mielca, a ja z Szczecina, ale istnieje możliwość współpracy na terenie całego kraju. Gdyby ktoś szukał usług związanych z regeneracja turbosprężarek kontakt pod linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie213 Re: Polecane warsztaty 13.08.13, 22:37 Ja nie narzekam na poziom obsług w warsztacie Francecars , parę razy już u nich byłem i mojego peugota poskładali jak należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksim Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 22:25 Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi w warsztacie Auto-klinika w Katowicach na ulicy Kłodnickiej 44. fachowa obsługa, naprawa przeprowadzona sprawnie. Wymienili to co powinni i nic więcej (troszkę się znam na mechanice, a do warsztatu podjechałem, bo samodzielnie nie miałem warunków do naprawy, oczywiście do znajomości tematu się nie przyznawałem). Brak najmniejszych zastrzeżeń, przynajmniej z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Polecane warsztaty IP: *.30.99.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 23:10 No tak coś w tym jest bo już nawet od swojego kumpla słyszałem o tym ze to jeden z lepszych serwisów, a on dba o swoją beemkę jak nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecane warsztaty - serwis szyb NordGlass IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.13, 14:24 Niestety, ale na pewno przyda się wielu osobom. Polecam serwis naprawy i wymiany szyb samochodowych NordGlass w Dzierżonowie, ul. Podwalnej 6. (Filie mają na terenie całej Polski). Można umówić się przez infolinię 801 181 181, (do punktu w Dzierżonowie 74 836 67 17). Usługi na wysokim poziomie, profesjonalnie i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Polecane warsztaty - serwis szyb NordGlass IP: *.centertel.pl 08.10.13, 01:16 jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
kawaler86 Re: Polecane warsztaty 10.10.13, 12:10 Dołączam się do pozytywnej (jak najbardziej zasłużonej moim zdaniem) opinii o warsztacie ŁG Autoserwis. A co do wytycznych autora wątku: Adres: Kraków Półłanki 30 Telefon 607 939 500 strona www naprawasamochodowkrakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FastCarService Re: Polecane warsztaty IP: *.31.123.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.13, 12:21 Witam! Zapraszam do nowo otwartego serwisu samochodowego na ulicy Gierdziejewskiego 7, Ursus,Warszawa. Oferujemy następujący zakres usług : przeglądy bieżące, mechanika-elektronika, diagnostyka komputerowa, geometria 3D - pełen serwis zawieszenia,sprzedaż i serwis ogumienia,serwis olejowy, autodetailing, klimatyzacja-przeglądy-naprawy, auto-moto części. Fas Car Service Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek112 Re: Polecane warsztaty - zulugaraz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.13, 09:35 Jeśli macie auto francuskiego producenta to polecam usługi Pawła Szympela z ZuluGaraż. Ma warsztat na Sosnowieckiej we Wrocławiu. Ja u niego serwisuje swojego peugeota od momentu zakupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Polecane warsztaty IP: *.free.aero2.net.pl 29.01.14, 18:28 www.auto-serwis-serock.pl godny polecenia młody chłopak zna sie na autach, ma wade sluchu. Ale najwazniesze dobry i tani Odpowiedz Link Zgłoś
mgruchopl Re: Polecane warsztaty 02.02.14, 20:08 Ja mogę polecić serwis samochodów amerykańskich w Żorach. Najlepszy serwis na południu kraju. Zwiedziłem wiele serwisów które niby specjalizują się w auta amerykańskich, ale ten jest dla mnie najlepszy. Co ciekawe trafiłem tam przez przypadek gdy mój chrysler odmówił posłuszeństwa i laweciarz daj mi namiar, że chłopaki robią dobrą robotę Dane: www.mpgserwis.pl tel : 509 019 194 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gega Re: Polecane warsztaty IP: 83.238.156.* 06.02.14, 22:17 Niedroga całodobowa pomoc drogowa w Łodzi. Fachowe podejście, widać, że mają doświadczenie. Widziałem, jak podnosili z rowu autobus. Podobało mi się, bo zrobili to mało nerwowo, bardzo spokojnie i profesjonalnie. Mam nadzieję, że na stronie będą zdjecia z tego wypadku. www.pomoc-drogowa-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Polecane warsztaty www.motopartner2.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.14, 10:08 Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kacpersky77 Re: Polecane warsztaty 08.02.14, 00:08 pol-agra www.pol-agra.pl/ serwis maszyn rolniczych, ale zajmują się też sprzedażą części i samych maszyn. Świetni fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 10:07 ja swoja maszyna serwisuje w agromarket. Kupowalem u nich ciagnik wiec juz zostalem przy ich serwisie. Ale nie moge narzekac. Drobne usterki naprawiaja u mnie i raz sie zdarzylo ze jak bylo cos powazniejszego to zabrali ciagnik do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
haliskaband Re: Polecane warsztaty 21.02.14, 12:44 Ja polecam warsztat blacharsko lakierniczy Autoodnowa, 95-083 Lutomiersk, Szydłów 72, Tel: 505180848 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntekW Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 14:27 Ja naprawiam w www.centrumdiesla.pl. Panowie mają dobrze wyposażony warsztat i sporą wiedzę. Zawsze, jak mam jakiś problem to do nich jadę. Ważne też, że ceny nie są wygórowane i dzięki temu nie opłaca się samemu majstrować przy samochodzie. Jeżeli ktoś jest z okolic białeostoku, warto wpaść na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.14, 14:36 Ja miałem kłopot z plastikami i pojechałem do www.spawaniezderzakow.pl.tl Jak ktoś jest z okolic Drawska lub Złocieńca to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpkin Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.14, 07:21 tez robie serwis w agromarkecie. Robote wykonuja naprawde dobrze, a do tego nie sa drodzy wiec same pluse. Poza tym maja tez duzy asortyment czesci zamiennych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grest Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.14, 09:30 Ja mogę dołączyć swój warsztat, który zajmuje się moim autkiem od lat www.ars.net.pl/ nie dość,ze sa blisko mnie to naprawde mają zespół świetnych fachowców.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 17:18 Jeżeli jest ktoś z okolic Rzeszowa,to mogę polecić moją zaufaną stację diagnostyczną: www.cartech.auto.pl/ ja zawsze do nich jeżdżę w razie kłopotów z autem i jestem zadowolony z profesjonalizmu wykonywanych tam usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekZ Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 13:02 Ja mam sprawdzonego lakiernika i blacharza – panowie znają się na rzeczy i nie biorą drogo za naprawy. Wszystkim z gdańska mogę polecić www.buba-autonaprawa.pl. Ps – świetnie odnawiają stare garbusy. Odpowiedz Link Zgłoś
adamczyq10 Re: Polecane warsztaty 04.09.14, 09:48 A ktoś może polecić nam jakieś dobre warsztaty blacharskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Moto-Partner 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.14, 10:40 www.motopartner2.pl Specjalizacja auta francuskie łącznie z dostawczymi, serwis klimy, naprawy silników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saski Re: Polecane warsztaty IP: *.internetia.net.pl 18.03.14, 15:18 Korzystałem z pomocy Auto Rege www.przekladniekierownicze.eu/ . Miałem problem z blokującą się kolumną kierowniczą. Bardzo sprawnie naprawili mój problem. Nie musiałem czekać 2 tygodni na naprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
blees Re: Polecane warsztaty lpg - kraków - lpg house 23.03.14, 13:47 Z gazowników w Krakowie LPG House ul. Klimeckiego 14 30-706 Kraków Teren Centrum Targowego Chemobudowa tel.: +48 (12) 383 40 09 tel.: +48 (12) 383 40 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.vectranet.pl 24.03.14, 12:04 ja polecam warsztat ,,Rencławowicz Grzegorz Firma Handlowo-Usługowa'' Usterka zrobiona prawidłowo, cenowo też nie narzekam , co do pracowników, pełna kultura i z zaangażowaniem podchodzą do powierzonej im pracy. w 100 % polecam !! Zostawiam nr 501 741 720 ul. Hery 25 (Bemowo) 01-497 Warszawa www.auto-perfekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlnwsk70 Re: Polecane warsztaty IP: *.28.ftth.classcom.pl 16.05.14, 22:09 Ja mogę śmiało polecić serwis w salonie Honda Matraszek w Markach. Od lat tam jeżdżę, nie tylko z hondą, bo w międzyczasie miałem też inne marki samochodów. Szczerze mogę zarekomendować, solidna robota i uczciwe podejście do Klienta, co szczególnie było widać po zeszłorocznej stłuczce, gdy kompleksowo zajęli się autem, nie wyciągając kasy, proponując tańsze opcje. Fachowo, szybko, bez naciągania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.vectranet.pl 24.03.14, 12:12 W warsztacie AS SERVIS pracują fachowcy ,którzy na temat samochodów wiedzą chyba wszystko. Konkretni mechanicy dla których nie istnieją w samochodzie rzeczy niemożliwe do naprawy. Umawiasz się na konkretny termin i ten termin nie tylko dotrzymany, ale usługa wykonana fachowo i rzetelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godny polecenia Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.vectranet.pl 24.03.14, 12:14 W warsztacie AS SERVIS ul. ul. Lewinowska 16 Wawa pracują fachowcy którzy na temat samochodów wiedzą chyba wszystko. Konkretni mechanicy dla których nie istnieją w samochodzie rzeczy niemożliwe do naprawy. Umawiasz się na konkretny termin i ten termin nie tylko dotrzymany, ale usługa wykonana fachowo i rzetelnie kom.660 826 738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 05:54 Myślę, że do listy warto dodać Renault Tandem w Będzinie przy Czeladzkiej 67 renault-tandem.pl/kontakt/ Jak dla mnie bardzo fajny serwis - szybka obsługa, żadnych problemów, dobry kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otomoto Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.14, 14:21 Jeżeli chodzi o mechanikę to ja korzystam z www.szwarcgruba.gda.pl - robią dobrze i sprawnie, nie trzeba nic poprawiać potem. Jeżeli ktoś jest z Gdyni i okolic, warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KinoooSS Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.14, 13:37 Jeżeli ktoś szuka dobrego lakiernika, to warto wpaść do www.buba-autonaprawa.pl mają fajną lakiernię i niedrogo biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motoamator Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.14, 10:14 Ostatnio miałem problem w wtryskiem paliwa co uniemożliwiało mi jazdę. Jeżeli ktoś jest z okolic Mrągowa to tani warsztat jest w www.bosch-diesel-serwis.pl – korzystałem, ceny konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektroMan Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.14, 09:03 Jeśli ktoś szuka elektromechanika i speca od alarmów, to może zajrzeć na www.szwarcgruba.gda.pl w Gdyni, bardzo fajni ludzie i nie przeklinają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.14, 11:26 ja polecam okolice Radomia, Janiszew 99G (przedłużenie ul. Wernera w Radomiu) 26-652 Zakrzew www.dekar.radom.pl/firma/kontakt.html - telefon masz na stronie, zależy co chcesz tam zrobić. mają i mechanikę pojazdową i stację kontroli pojazdów i naprawiają wtryskiwacze. Fajni Panowie, nie są zachłanni i szybko i sprawnie usuwają usterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RyszardK Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.14, 13:14 witam, ja z kolei kłaniam się z Nadarzyna. I tak, polecam Wam warsztat Green Car - Centralna 28 . NIGDY nie miałem tak żadnych problemów. Generalnie i kupicie tam części i naprawicie samochów - bez żadnych ukrytych kosztów, zgodnie z terminem i bardzo precyzyjnie.www.green-car.com.pl/citroen-serwis-kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś