Dodaj do ulubionych

auto-lak katowice

IP: *.inet-siec.pl 14.02.14, 21:11
Witam mam pytanie mial ktoś do czynienia z tą firmą cos?
Obserwuj wątek
    • Gość: zibi Re: auto-lak katowice IP: 46.148.6.* 13.06.14, 15:55
      Tak niestety mialem przyjemność . Po stłuczce zjawiła się laweta nie wiem skąd, policja zabralła mi dowód nie wiem dlaczego bo miałem tylko popekany zderzak. No i auto tam trafilo. I same problemy. Gość mi wmawial na poczatku ze wszystko było przed wypadkiem uszkodzone. Potem mi naprawil ale takiej lipy nie widziałem. A na końcu gość wziol grubą kasę (porównując do naprawy co zrobił) bo ubezpieczyciel orzekł szkodę całkowitą ale ja o tym nie wiedziałem tylko właściciel warsztatu. A najlepsze w tym wszystkim było to ze przegląd musiałem robić za swoje i podjeżdżam na przegląd i nie świeciły mi żarówki nad rejestracją, to ja za tel i do gościa dzwonię i pytam czemu nie świeci się on mówi ze to jakies dziwne żarówki on takich nie widział bo on tylko naprawia auta po 100 tyś . Dodam ze byla to żarówka W5W. Odradzam!!!!!! Acha i kontakt z szefem tylko przez telefon tak jakby sie bal ze mogę go gdzies potem spotykać
      • Gość: tedeo22 Re: auto-lak katowice IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.15, 21:30
        Ja tez mialem okazje naprawiac tam samochod po stluczce i w moim przypadku rowniez byla szkoda calkowita. Ubezpieczalnia znacznie zanizyla wartosc odszkodowania, ale bylem mile zaskoczony bo warsztat zajal sie wszystkimi formalnosciami i nie zostalem obciazony żadnymi kosztami. Ja polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka