26.11.06, 22:38
Omijać szerokim łukiem. W trakcie trwania gwarancji nie chcieli mi naprawić
zgrzytającej skrzyni biegów, mimo trzykrotnego zgłoszenia usterki. Łomot spod
podwozia zdiagnozowali dopiero za trzecim razem. Kompletna porażka, ale w
naszym kraju to standardowe postępowanie dealerów. Ciekawe, że producenci
tolerują takie postawy przy kulejącej sprzedaży. Widać Ford chce być niszowy.
Nieuczciwość tego dealera rzuca od razu cień na Hondę. Honda Plaza to w końcu
ta sama grupa.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pawelroman81 Re: AutoPlaza 02.02.15, 10:16
      AUTO PLAZA KRĘTACZE, OSZUŚCI, PARTACZE. Robią jedno psują drugie. Wielokrotnie poprawiałem naprawianą przez nich usterkę. Poza tym uszkodzili mi radio naprawiając coś w podwoziu i mają du.pie. Powiedzieli mi że dawno miałem zepsute i teraz chcę ich naciągnąć. Prym wiedzie w warsztacie pan Graliński bezczel i cham numer jeden. Zawsze wina klienta i bujaj się frajerze taka jest ich dewiza.
      • obiektywny320 Re: AutoPlaza 09.02.15, 01:56
        Cham to jesteś ty synu kurzu i wiatru czyli krótko mówiąc tumanie. Naprawiali ci podwozie i radio popsuli co? Jesteś zwykłym naciągaczem. Oceniasz ludzi według własnej miarki i myślisz że jak ty jesteś oszust i naciągacz to inni też????!!!!! Takim jak ty wydaje się że jak duża firma to możesz narobić krzyku a oni za darmo naprawią samochód Sz.P. Klientowi i jeszcze przyślą panienkę co laskę ci zrobi. Taki ja ty to nie klient tylko natręt i takich kmiotów jak ty trzeba gonić. Wiesz co? Nigdy nie byłem w AutoPlaza a na to forum trafiłem przypadkiem ale bardzo często mam do czynienia z frajerami twojego pokroju, wiecznie niezadowolonymi z wymaganiami cesarza. Dla mnie jesteś śmieciem bo obrażasz ludzi na publicznym forum podając nazwisko człowieka którego lżysz. Jak masz jaja to pojedź do tego dealera i powiedz temu mechanikowi że jest bezczel i cham numer jeden. Jak znam życie to nie zrobisz tego bo nie masz jaj, jesteś tchórz, cham i prostak tzw. wirtualny bohater. Życzę aby silnik ci się rozpadł podczas jazdy a korbowód wszedł ci w dupę, oczywiście razem z tłokiem żebyś nie mógł go wyjąć.
      • Gość: sirlucas Re: AutoPlaza IP: *.timplus.net 13.02.15, 21:31
        Omijać Auto Plaza,oszuści.Z programu używane jak nowe znalazłem Opla Insignie,wersja Cosmo,bezwypadkowy,1 właściciel.Z góry jestem powiadomiony,malowany tylko tylny lewy błotnik.Jadę,oglądam,a z lewej strony malowany też kawałkiem błotnik przedni,dodatkowo prawe przednie drzwi i błotnik,ale hitem był dach,szpachla grubość do 700 mikronów,plus okazało się na miejscu,że auto miało dwóch właścicieli.OSZUŚCI,OSZUŚCI,OSZUŚCI!!
        • Gość: Zembaty Re: AutoPlaza IP: *.centertel.pl 13.03.15, 23:52
          A jak się okazało?
        • 7summerboy Re: AutoPlaza 16.03.15, 12:18
          Hahahahaha! Ale mnie bawią takie komentarze jak powyżej. Ludzie, ogarnijcie się i przestańcie pluć jadem, oczerniać innych. Jak w tym kraju ma być dobrze skoro na każdym kroku trafia się na takich hejtujących malkontentów. Czasami wydaje mi się, że to od braku słońca... Co do Auto Plazy to nie raz i nie dwa tam byłem i w życiu nie miałem żadnych problemów. Znam ich innych klientów (paru znajomych z pracy) i wiem, że oni również nie mieli żadnych dziwnych akcji także... uśmiech i bez nienawiści. :)
      • Gość: XXX Re: AutoPlaza IP: *.autoplaza.com.pl 17.03.15, 12:28
        Złodziej zawsze pozostaje złodziejem i tylko piana na ustach wyróżnia go wokół
      • 3prompter Re: AutoPlaza 18.05.15, 08:34
        Internet spada na psy! Wszędzie tylko fala hejtu i narzekania. Przykro się na to patrzy. Szczególnie, kiedy obraża się porządnych i ciężko pracujących ludzi, którzy na swojej robocie znają się jak nikt inny. "Auto Plaza" jest bliska mojemu sercu. Czemu? Bo jestem dumnym mieszkańcem Bielan i w tym miejscu kupiłem swój pierwszy samochód w życiu (którym jeżdżę do dziś). Za każdym razem, kiedy miałem jakikolwiek problem z moim kochanym Fordem to dla specjalistów z Sokratesa to nie stanowiło problemu. Pełna profeska! A wymienianie tutaj ludzi z nazwiska i mieszanie ich z błotem jest ciosem poniżej pasa. Śmierdzi słabiutką zagrywką konkurencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka