kieszkowix Re: Polecane warsztaty 26.04.16, 10:59 O Uni-Car też słyszałem dobre opinie. Podobno przyznano im złoty klucz jakości Renault, a jeśli tak to musi znaczyć, że standardy mają naprawdę wysokie... Odpowiedz Link Zgłoś
szymonka87 Re: Polecane warsztaty 30.04.16, 16:25 Od siebie mogę z czystym sumieniem dodać namiar na warsztat samochodowy przy aso Honda Matraszek. Jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam, są rzetelni, uczciwi i dokładni. Kiedy miałam jeszcze poprzedni samochód nie raz ratowali z opresji, gdy nie chciał zapalić :) Mają tam też dobrego blacharza i lakiernika, dlatego ja wolę jechać do nich z Warszawy niż robić coś na miejscu i nie być zadowoloną. Aha, warsztat dla wszystkich marek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronislaw.majdan Re: Polecane warsztaty IP: *.146.134.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.16, 10:26 W tym roku pierwszy raz wymieniałem w Euromasterze. Punkty mają w całej Polsce. Ale nie o tym chciałem pisać. Załapałem się na super promocję. Kupiłem u nich komplet opon i dostałem 1,5 roku ubezpieczenia na nie www.euromaster.pl/promocja-bfgoodrich-2016.htm. To znaczy, że jeśli z moją oponą coś się stanie to oni pokrywają koszty naprawy lub wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mechanik Warszawa Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic-ww-10.vectranet.pl 07.06.16, 12:56 Warszawa Okęcie / Włochy : www.auto-doctor.pl/ Serdecznie polecam - są mechanikami klubów motoryzacyjnych np. Mondeo Klub Polska. Mechanicy też dobrze znają się na autach francuskich i niemieckich ! Wymiana silnika u nich trwa 1 dzień- BŁYSKAWICZNY SERWIS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic-ww-10.vectranet.pl 07.06.16, 12:59 O MotorTest szczególnie warto poczytać na GoWork, gdzie pracownicy i byli pracownicy oceniają zakład, szefa i atmosferę pracy !!! Oprócz tego też TVN Turbo nagrało odcinek jak kręcą liczniki w używanych autach sprzedawanych u siebie... OPINIE TUTAJ PISZE CHYBA SYN WŁAŚCICIELI, BO NIKT ROZSĄDNY BY TEGO NIE NAPISAŁ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skip_men Re: Polecane warsztaty 28.07.16, 15:11 Uważam się za dość rozsądnego człowieka, synem właścicieli nie jestem (nawet nie wiedziałem, że jakiegoś mają - czyżby jakieś prywatne zatargi?), a po raz kolejny napiszę, że Motortest to dobre miejsce. :) Nie czytałem postów na GoWork, ale pamiętajmy, że ludzie lubią swoje prywatne frustracje wyrzucać w internecie i takie pracownicze opinie zawsze radzę czytać z pewną rezerwą (z resztą - jak wszystko). Sam mogę tylko ocenić salon i warsztat z perspektywy klienta i oceniam go wysoko, zawsze chętnie tam wracam i wychodzę zadowolony. Złego słowa napisać nie mogę i moi znajomi też wyszli zadowoleni, no to polecam dalej. W sieci pojawiają się także inne zadowolone głosy - może po prostu coś się tam zmieniło na lepsze...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.16, 21:20 Witam Chciałbym polecić świetny autoserwis, miałem problemy z filtrem cząsteczek w stałych oraz zaworem EGR w moim BMW E46, panowie bardzo szybko, profesjonalnie i tanio uporali się z problemem Jeszcze nie spotkałem się z tak dobrym i efektownym serwisem. Gorąco polecam! adres: Jana Ostroroga 10, Warszawa www: klubaudi.pl/topic/2212-autoserwis-warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
karlospl211 Re: Polecane warsztaty 25.07.16, 17:17 własnie zastanawiam się nad serwisowaniem renault... Myślę czy warto odwiedzić autoryzowany Renówki, tutaj myślę o jaszpol.pl/ czy jednak spokojnie można postawić na warsztaty w okolicy. Myślę o zwykłych przeglądach i podstawowych wymianach rzeczy, które się poprostu zużywają. Odpowiedz Link Zgłoś
wyciszauto.pl Re: Polecane warsztaty 13.10.16, 15:09 Wyciszauto.pl Ul. Olszynowa 5 05-092 Łomianki 733568801 Odpowiedz Link Zgłoś
remontownik_76 Re: Polecane warsztaty 17.10.16, 22:16 Może was zainteresuje skp i warsztat Diag-Mot przy Ostroroga 20 A w Warszawie www.diagmot.waw.pl/usługi/ Zajmują się badaniami technicznymi, ale też mechaniką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartolomeo Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.mm.pl 06.12.16, 20:54 Jak ktos szuka warsztatu w Wawie to polecam warsztat na Bielanach przy Nałkowskiej 13. Niedawno go przejela nowa ekipa i robilem u nich swój samochód i żonki i jak dotąd jestem zadowolony a i ceny jak na warszawe maja dość niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
smogorzewski.w Re: Polecane warsztaty 05.01.17, 15:01 Nazwa: Besthol Adres: Bogusławskiego, Bielany, Warszawa Telefon: 697-598-149 Stronka: http://besthol.pl/ W skrócie: pracują przez całą dobę, bo mają też pomoc drogową i auto holowanie, więc można do nich dzwonić i prosić o naprawę nawet w bardzo późnych godzinach, poza tym mają ciekawe rozwiązania, bo prowadzą mobilny warsztat samochodowy. To znaczy, że przyjeżdżają do klienta pod dom, albo pod biuro, czy tam gdziekolwiek trzeba i naprawiają samochody na miejscu. Mają specjalistyczne pojazdy mobilnego serwisu z pełnym wyposażeniem, więc od ręki robią diagnostykę i od ręki też mogą naprawić samochód w dowolnym miejscu. Na plus jest to, że nie traci się czasu żeby dojechać do warsztatu, nie trzeba stać w korkach, nie trzeba czekać na naprawę, nie trzeba tez się śpieszyć żeby zdążyć przed zamknięciem serwisu, bo pracują 24h. Oferują też usługi door to door czyli wzywa się mechanika na miejsce, on robi diagnostykę, mówi co jest przyczyną awarii oraz co trzeba wymienić, informuje o kosztach a potem zabiera samochód do siebie przekazując jednocześnie protokół przyjęcia pojazdu do naprawy. Potem naprawiają samochód i znów odwożą pod dom. Na moim przykładzie - przyjechali do mnie, zdiagnozowali że problemem jest alternator, ja nie musiałem holować samochodu do warsztatu, przedstawili mi koszt wymiany części i wycenili też nowy alternator, a potem zrobili wymianę u mnie pod domem. Ja sobie w tym czasie siedziałem w domu. Jak skończyli to zadzwonili żebym zszedł. Dali gwarancję na wymienioną część. Teraz wszystko śmiga, także super innowacyjny pomysł jak dla mnie. Do tego ceny porównywalne do tych z normalnych serwisów, bo dzwoniłem żeby porównać. Do mnie akurat przyjechał Pan Kamil - bardzo sympatyczny i kompetentny mechanik. Wszystko wytłumaczył i zrobił jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Polecane warsztaty IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.17, 18:53 ja polecam warsztat Naprawialnia na Woli w Warszawie przy ul. Burakowskiej 14. Tutaj możesz sprawdzić ich ofertę warsztat-samochodowy.naprawialnia.eu/uslugi.html. Odpowiedz Link Zgłoś
borys88b Re: Polecane warsztaty 24.01.17, 00:00 polecam auto gaz w Tarnowie, Błotna 5 tel 663 944 444 lub 14 699 1234 expert-roczniak.pl/home/auto-gaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
grorian33 Re: Polecane warsztaty 24.01.17, 15:44 Ja jestem zadowolony z serwisu Auto Centrum Baranowski robili mi remont kapitalny silnika, wymianę klocków i regeneracje przekladni. Wszystko w najlepszym porządku. i dotąd od roku na razie nic a nic się z tymi elementami nie dzieje. Dodatkowo objęli to gwarancją. Odpowiedz Link Zgłoś
cyzewski Re: Polecane warsztaty 22.02.17, 18:12 witam, szukam warsztatu który ma doświadczenie w nakładaniu powłok ceramicznych na karoserię dokładnie takiej k2.com.pl/powloka-ceramiczna woj śląskie lub ościenne prośba o kontakty Odpowiedz Link Zgłoś
kowal.jack Re: Polecane warsztaty 14.03.17, 22:54 Nie wiem czy był, ale ja polecam Tandem w Będzinie. Mają i Renault i Dacie. Nazwa: Renault Tandem Adres: Będzin, ul. Czeladzka 67 www: renault-tandem.pl/ Uwagi: zawsze negocjuje ceny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażynka Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.17, 13:07 www.irmarserwis.pl/ IRMAR SP. Z O.O. ul. Makuszyńskiego 19 31-752 Kraków biuro@irmarserwis.pl +48 518-840-464 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość9011 Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.17, 13:23 też polecam Irmar - jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.17, 12:53 www.irmarserwis.pl tujets i naprawa i holowanie, pomoc drogowa, a nawet... myjnia parowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz.kraz Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.17, 12:17 u mnie padły łożyska, zajrzał do tego fachowiec, sam nie chciałem nic ruszać :P Polecam asbim.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nowy177 Re: Polecane warsztaty 22.11.17, 12:58 Jeśli Częstochowa to szczerze mogę polecić warsztat www.facebook.com/KaszCar/ miałem kilka wgnieceń karoserii zostawiłem u nich samochód i odebrałem jak nowy. Usługę wykonują techniką PDR. Wszystko bardzo sprawnie i za przyzwoitą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
ninakow Re: Polecane warsztaty 16.04.18, 11:44 24h Car-Service na Bema, dodatkowo z kartą Biznes Benefit macie tam do 50% zniżki na różne usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricks33 Re: Polecane warsztaty IP: *.centertel.pl 30.04.18, 23:49 Osobom, które mają BMW, polecam MService na Wólczyńskiej. Partnerski serwis BMW. Wysoka jakość usług, fachowe podejście, sprawne przeprowadzenie napraw, miła i kompetentna obsługa :) No i ceny atrakcyjne, moim zdaniem poziom usługi jak w ASO, a cena niższa o jakieś 30%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major34 Re: Polecane warsztaty IP: *.centertel.pl 01.08.18, 14:28 Bardzo polecam serwis Honda przy ASO Honda Matraszek, ja tam jeżdżę ze swoją Skodą , bo serwisują też inne marki :) Podoba mi się ich terminowość, solidne podejście do tematu, trzymanie ustaleń, tu mi się nigdy nie zdarzyło, że auto stoi tydzień i czeka, aż ktoś zajrzy pod maskę, a w innych serwisach niestety tak... Odpowiedz Link Zgłoś
barness Re: Polecane warsztaty 06.09.18, 08:41 Witam potrzebny mi jakiś sprawdzony i zaufany mechanik samochodowy poznań , chodzi mi o takiego stałego specjalistę, do którego zawsze będę mógł podjechać, jak będzie coś nie tak z autem, możecie kogoś polecić? Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mroza91 Re: Polecane warsztaty 07.08.25, 16:04 W Poznaniu polecam serwis samochodowy Tak Serwis, strona internetowa www.takserwis.pl. Adres: św. Antoniego 68C, Poznań. Telefon 66 40 40 599 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1241 Re: Polecane warsztaty 04.02.19, 10:33 Serdecznie polecam firmę SiegStar w Tychach, zarówno pod kątem mechaniki samochodowej jak i wyposażenia warsztatowego (podnośników, montażownic, wyważarek). 43-100 Tychy, ul. Jaśkowicka 43 +48 32 2184404 siegstar.com Odpowiedz Link Zgłoś