Gość: dario IP: *.europolgaz.com.pl 23.08.01, 15:39 Trzymajcie się z daleka od tego warsztatu. Ostrzegam. A dlaczego-jak jesteście ciekawi to oddajcie tam samochód. Najlepiej jeszcze nowy, aby było co podmieniać.... Były klient VW Szewczyk Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojciech Re: VW Szewczyk IP: *.kvarner.net 23.08.01, 16:08 Jestesmy ciekawi, ale nie mamy Volkswagena, dlatego prosimy o wiecej szczegolow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: VW Szewczyk IP: *.europolgaz.com.pl 27.08.01, 15:26 Ha, odpowiedzi szukaj w poprzedniej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: VW Szewczyk IP: *.kvarner.net 28.08.01, 10:24 Gość portalu: dario napisał(a): > Ha, odpowiedzi szukaj w poprzedniej wypowiedzi. =================================================== Ha, piekna rymowanka. Ide poszukac poprzedniej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Tam nic nie ma! IP: *.kvarner.net 28.08.01, 10:27 W poprzedniej wypowiedzi jest dokladnie to samo, ani slowa wiecej. A moze sa jakies inne "poprzednie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: VW Szewczyk IP: *.man.polbox.pl 10.01.02, 11:35 tez tak slyszalem. jesli chodzi o nieautoryzowane serwisy to osobiscie polecam vw dobrucki na prymasa tysiaclecia. jezdze do nich juz 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand Re: VW Szewczyk IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 22:42 a jesli chodzi o autoryzowane serwisy???? PZDR sand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanik Re: VW Szewczyk IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.111.0.* 15.04.02, 11:02 Ja do szewczyka oddalem samochod po lekkiej stluczce. Do wymiany byl przedni pas (reflektory, atrapa chlodnicy), ale blachy byly nie ruszone. O ile lakier byl ladnie polozony (jedynie przy montazu mi lekko zarysowali, ale nie widoczne, wiec sie nie czepialem). Zreszta samochod odbieralem w fatalnej pogodzie, ze zbytnio nie moglem sie przyjrzec. Ale najwieksze moje zastrzezenia budzilo spasowanie elementow. Kierunkowskazy odstawaly i jeden reflektor byl bardziej wystajacy nie drugi. A przypominam, ze blachy byly praktycznie nie ruszone, wiec spasowac wszystko nie bylo najmniejszego problemu. Efektem koncowym bylo to ze wykorzystalem swoj tytul technika samochodowego, i rozebralem caly przod na czesci pierwsze i zlozylem po swojemu. Wyglada o niebo lepiej i praktycznie nie widac ze cos bylo robione. Kierunkowskazy nie odstaja a reflektory sa w idealnej linni. A cala robota zajela mi zaledwie 3 godziny. Jedyne co moge polecic w tym ASO to lakiernika, jest naprawde dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoat Re: VW Szewczyk IP: 62.89.80.* 26.04.02, 09:00 lakiernika u Szewczyka nie (nie maja swojej lakierni) oddaja samochody do kilku roznych lakierni zktorymi maja podpisane umowy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: VW Szewczyk IP: 213.203.20.* 23.05.02, 06:41 ... no to i ja doloze swoje 3 grosze. Jakis czas temu oddalem do nich swojego Golfa do naprawy blacharki. Mieli szczescie, ze moja zona odpierala samochod po naprawie, bo: wymienili (niepotrzebnie, bo stare byly nieuszkodzone!) swiatla przednie, wymienili(na stary!) akumulator, przekonali zone, zeby zmienic atrape chlodnicy(starej oczywiscie tez nie oddali). Sam miod, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś