Gość: mickeyy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.01, 23:01 Szukam jakiegos dobrego (a zarazem ekonomicznego) serwisu Hondy w Warszawie lub bliskich okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k. Re: Serwis Hondy IP: *.sejm.gov.pl 07.05.01, 13:44 Paszkiewicz na Połczyń skiej. Już 3. hode tam serwisuję, a moi znajomi też sobie chwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Serwis Hondy IP: *.pg.com 25.06.01, 00:00 Poszukaj opinii na www.hondapl.org Generalnie ludzie raczej chwalą sobie Autowest (Połczyńska) i Aries Motor (Pułkowa). Podobno też dobry (i nieco tańszy) jest serwis na Parowcowej 4. Pozdrawiam, Niknejm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Serwis Hondy IP: *.pg.com 25.06.01, 00:00 Aha, są jeszcze tacy, którzy polecają Auto Witolin (nie znam adresu) i Honda Matraszek (Marki, przy przedłużeniu Radzymińskiej). Natomiast zdecydowanie odradzana jest stacja Auto Puławska (mają tam też Toyotę). Pozdrawiam, Niknejm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zayontz Re: Serwis Hondy IP: 195.94.206.* 12.10.01, 10:44 ja tez polecam autowest na polczynskiej, chociaz do ekonomicznych to on nie nalezy :) ja i pol mojej rodziny sie tam serwisuje. polecam! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś