Gość: Darek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.05.02, 11:32 Czy ktoś taki zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lemmy Moze Abexim? IP: *.stacje.agora.pl 27.05.02, 12:51 Z Mangalii gdzie kupilem swoj wozek przenioslem sie na Polczynska 1. Musze pochwalic chlopakow z Abeximu. Sa staranni i rzetelni, choc nie blyskawicznie szybcy. I stac ich na gest: gdy trzeba bylo wymienic lozysko w skrzyni biegiow sami napisali pisemko do GM, ze ich zdaniem taka awaria jest artefaktem, ktory nie powinien miec miejsca w samochodzie po zaledwie 35 tys. przebiegu. GM uznal ja za chorobe wieku dzieciecego i pokryl polowe kosztow naprawy. Ja w tej sprawie nie robilem NIC. To byla ich inicjatywa. Przyklad sprzed kilku dni. Odbierajac czesc akcesoryjna (szybke do wskaznikow na desce rozdzielczej) dowiedzialem sie, ze przysluguje mi bonifikata, bo czekalem na nia trzy tygodnie. Milo. Poza tym panuje tam dosc kameralna atmosfera w przeciwienstwie do Mangalii, ktory przy Abeximie jest kombinatem. Raz tylko za mocno przykrecili mi jedno z kol, przez co fabryczny klucz (nic lepszego nie mialem pod reka) zmienil sie w chinskie 8, ale to czesty przypadek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amedica Re: Tani i solidny serwis Opla w Warszawie 05.12.02, 12:04 Gdybyś znalazł solidny serwis Opla, bardzo proszę o wiadomość. Mam dosyć ASO, nie stać mnie już na ich usługi. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś