Dodaj do ulubionych

prosze o radę

24.09.06, 18:09
Mam Opla vectre ostatnio cały czas pali mi sie kontrolka od ukladu
kierowniczego,wspomagania, byłam w serwisie i powiedzieli mi ze jest
uszkodzony uklad wpomagania tzw. clin, prosze mi doradzic gdzie mige w miare
za przyzwoite pieniadze to naprawic i czy to jets naprawde duzy wydatek i
powazne uszkodzenie?
Obserwuj wątek
    • fryderykx Re: prosze o radę 24.09.06, 18:59
      skąd jesteś?
      • nikita83 Re: prosze o radę 24.09.06, 19:06
        Warszawa dokładnie praga południe
        • fryderykx Re: prosze o radę 24.09.06, 19:15
          ja też powiedz mi co dokładnie Ci przekazano w tym serwisie. gg6122610
          • nikita83 Re: prosze o radę 24.09.06, 19:23
            powiedzieli mi ze trzeba uzupełnic płyny w układzie kierowniczym, ale ze to nie
            jest taka łatwa sprawa bo jest wyciek i tzreba go całkowicie zreperować,
            wymienić podobno w vectrach sa to usterki fabryczne ale mój samochod juz jest po
            gwarancji, powiedzieli mi ze robocizna ze wszytkim wyszłaby ok 1500 zł, myslałam
            ze zemdleje,jezeli tego nie zrobie moge sobie któregos dnia smigac po miescie i
            moze mi sie zablokowac kierownica i wtedy to juz kaplica niewiem co dalej
            • fryderykx Re: prosze o radę 24.09.06, 19:29
              dokładnie ile jest po gwarancji to ważne
              • fryderykx Re: prosze o radę 24.09.06, 19:33
                napisz ile dokładnie jest po gwrancji. ile ma przebiegu. i czy były wsztkie
                przeglądy w serwise autoryzowanym robione
                • fryderykx Re: prosze o radę 24.09.06, 19:50
                  jak się zastanowisz to napisz na gg6122610 powiem CI jak to załatwić najlepiej
                  dla twojej kieszeni. sprawa jest do załatwienia daj znać zainteresowałaś mnie
                  tematem lubie maj je na co dzień w pracy
                  • nikita83 Re: prosze o radę 24.09.06, 19:59
                    1 rok po gearancji 21000 przebiegu, serwisowany ( sorka)
                  • nikita83 Re: prosze o radę 24.09.06, 19:59
                    odpisze za ok 1 h
                    • fryderykx Re: prosze o radę 24.09.06, 20:02
                      sprawa jest do ugryzienia. ale musiałbym znać szczegóły. dokładne daty a jak
                      nie to s.ą inne spsoby;/.
                      • Gość: nikita83 Re: prosze o radę IP: *.225.121.1.bait.pl 25.09.06, 21:13
                        Jakie sposoby? chodzi mi głównie o to gdzie najtaniej doprowdzic ten samochód do
                        sprawności chodzi mi o jakiś niedrogi ale solidny warsztat w stolicy a głownie
                        praga płd.
                        • fryderykx Re: prosze o radę 25.09.06, 21:44
                          jest coś takiego jak good will producenta i tutaj można by było to zrobić ale
                          do tego trzab by mieć chęci. Polega to na tym że producent partycypuje w
                          kosztach naprawy takiego pojazdu. długo by pisać. jak chcesz to kliknij na
                          gg6122610 lub lepiej skype: fryderykx. podpowiem Ci jak to ugryżdz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka