Gość: azak IP: *.polkomtel.com.pl 27.05.03, 10:24 Czy może ktoś polecić dobry warsztat napraw w Warszawie, gdzie można serwisować Opla Vectrę (rocznik 98) bez obawy że oszukają jeśli człowiek się na tym nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Opel Vectra - serwis IP: *.acn.waw.pl 30.05.03, 11:07 Tomek Majewski Mechanika Pojazdowa ul.Szczotkarska 29 Jelonki tel.665 93 72 Pozdrawiam, Adam Vectra 2.0 99 (serwisowana przez Tomka) Odpowiedz Link Zgłoś
orku Re: Opel Vectra - serwis 18.08.03, 09:58 a dlaczego go polecasz - zadzwonilam tam dzisiaj - odebrala jakas kobeita (mama) i powiedziala, ze pojechal do zusu. Odpowiedz Link Zgłoś
maczacz Re: Opel Vectra - serwis 28.08.03, 19:35 orku napisała: > a dlaczego go polecasz - zadzwonilam tam dzisiaj - odebrala jakas kobeita > (mama) i powiedziala, ze pojechal do zusu. Duzo ludzi jezdzi do ZUS-u, no nie? ZUS do klienta nie przyjedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Opel Vectra - serwis IP: *.acn.waw.pl 27.08.03, 12:02 Polecam ESO Bailoleka, ul Bialolecka 184, tel (0-22) 435 51 53. Specjalizują sie tylko w Oplach, pracuja tam byli serwisanci ASO Opla. Ja mam Classica i jestem zadowolony z ostatniej wizyty (znam się na motoryzacji i jestem pod wrażeniem ich profesjonalizmu), wszystko prawidłowo zdiagnozowane i normalne ceny. W Nexteam na Modlińskiej - ASO OPLA ceny są wysokie, więc jestem od nich z dala. Może ten tekst brzmieć jak reklama, ale nie jestem z tych Geobels-ów, którzy lukrują i robią propagandę. Sam podejmij decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś