Gość: Łuki IP: 62.87.236.* 04.07.07, 20:07 Witam Posiadam podnośnik hydrauliczny samochodowy typu "żabka" Ale ostatnimi czasy się zepsuł Gdzie go mogę naprawić ? Czy ktoś się tym zajmuje ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karburatorek Re: Podnośnik hydrauliczny 05.07.07, 23:47 Podnośnik tego typu kosztuje aktualnie kilkadziesiąt złotych. Nie wiem, czy jest sens naprawiać stary, czy lepiej kupić nowy. Chyba że z tym starym jesteś związany emocjonalnie. To wtedy spróbuj przekonać dowolnego mechanika samochodowego, żeby go przejrzał. Wewnątrz nie ma żadnej filozofii ani specjalnych części, żeby to wykraczało poza zakres umiejętności średnio zdolnego mechanika. Odpowiedz Link Zgłoś
alan567 Re: Podnośnik hydrauliczny 17.11.15, 00:05 Jak mój podnośnik do samochodu się popsuł to kupiłem od razu nowy firmy Alca i od paru miesięcy działa bez zarzutu, a stosuję go ostatnio często. Kupiłem go w sklepie motoryzacyjnym pod tym adresem: alcatras.pl/podnosniki-do-samochodu-c865 Odpowiedz Link Zgłoś
arekwaszczyk Re: Podnośnik hydrauliczny 29.04.20, 11:44 Najlepszym wyjściem jest kupno podnośnika, przykładowo czterokolumnowego parkingowego. Nie psują się, służą jako miejsce do serwisowania auta oraz do parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
marek88i Re: Podnośnik hydrauliczny 29.10.21, 12:07 Polecam zaopatrzyć się w porządny podnośnik samochodowy siegstar.com/kategoria/podnosniki-samochodowe/ Firma SiegStar oferuje podnośniki renomowanego niemieckiego producenta Twin Busch. Odpowiedz Link Zgłoś