IP: 10.129.1.27, 10.1.10.* 28.02.01, 17:38
Korzystałem kiedyś z usług warszawskiego CARCOMu i byłem nawet zadowolony ...
do czasu, kiedy sprawdzali mi stan klocków hamulcowych. Zdjęli koła, obejrzeli,
założyli koła, skasowali 40 złotych a po pięciuset kilometrach i jeździe w
górach coś zaczęło grzechotać. Zdjąłem kołpak i ... zbierałem z asfaltu śruby z
kół. Jeszcze parę kilometrów i pewnie nie mógłbym napisać tego tekstu. Jeśli
wam życie niemiłe to polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: olia Re: FIAT IP: *.cplus.com.pl 06.03.01, 17:55
      Czy ktos moglby polecic jakis warszawski serwis FIATA w okolicy Tarchomina,
      Bialoleki, Jagiellonskiej? Bede szczerze wdzieczna.
      • Gość: Koli Re: FIAT IP: *.chello.pl 02.08.01, 00:12
        Na Odrowąża u braci Białozór.
        Mały ale solidny.
        PZDR
    • Gość: Kajetan Re: FIAT IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.03.01, 08:24
      Jestem szczesliwym wlascicielem Fiata 125p z 1968 roku. Jak na ten rocznik
      przystalo, nalezy czasem (kto to jeszcze pamieta) przesmarowac. Nawet niezbyt
      specjalnym narzedziem, zwykla towotnica. W gdansku, Sopocie i Gdyni NIE MA ani
      jednej stacji autoryzowanej, ktora by mogla taka usluge wykonac. A przeciez
      nawet ostatnie maluchy mialy co 5 tys km do przesmarowania uklad kierowniczy!!!
      To jak to jest, sprzedac i z bogiem, klientem sie bywa tylko przy zakupie a
      potem co??? Szczerze mowiac towotnice dostalem od kuzynow (chwala im za to) i
      wynajmuje garaz z kanalem, aby to zrobic samemu.... pozdrawiam wszystkich,
      ktorzy sa w podobnej sytuacji
      • Gość: M. Re: FIAT IP: *.setup.com.pl 26.06.02, 15:43
        Aso, o ile się nie mylę, mają obowiązek serwisować samochody 10 lat po
        zaprzestaniu produkcji. To samo dotyczy produkcji części zapasowych.
    • autor Re: FIAT 23.03.01, 10:12
      Przestrzegam wlascicieli aut Daewoo i Fiat przed korzystaniem z uslug ASO
      Polaski (czyt.pouaski) przy ul. Zagojskiej 9 w Warszawie. Miesci sie tam serwis
      Daewoo oraz serwis napraw blacharskich i mechanicznych Fiata ("autoryzacja" w
      zakresie napraw powypadkowych, z wylaczeniem napraw gwarancyjnych). Moj samochod
      (Fiat Uno) nie jest jeszcze dobrze naprawiony, mimo ze od kolizji minelo wlasnie
      pol roku! Warsztat nie przyznawal sie do bledow, ukrywal przede mna kosztorys z
      ubezpieczenia i stan techniczny samochodu, a kiedy zglosilem reklamacje do Fiat
      Auto Poland, wlasciciel warsztatu oskarzyl mnie o znieslawienie! Pozostawiam to
      bez komentarza. [Kr
      • Gość: JK FIAT na Bobrowieckiej IP: *.gazeta.pl 23.03.01, 11:16
        Zamówiłem kiedyś przekładkę kół z rezerwą. Robili godzinę a ja potem pojechałem
        trasę, coś mnie dziwnie ściągało ale myślę nic to
        w końcu postanowiłem sprawdzić ciśnienie
        I co odkryłem?
        Te osły pozostawili mi w kole, ktore do tej pory byłó w bagażniku ciśnienie 4
        atmosfery
        Dużej klasy fachowcy!!!
      • Gość: e._ Re: FIAT IP: *.chello.pl 13.07.02, 17:33
        Też mam doświadczenia z tym Połaskim. Też po wypadku. Zrobione niechlujnie tak,
        żenawet ja, laik, miałam zastrzeżenia. A zderzaka nie chcieli mi pomalować na
        niebiesko (czyli na tak, jak był od nowości itak, jak wyglądał tylki, cały) bo
        twierdzili, że to "ładniej wygląda". A kiedy już go pomalowali bo się uparłam to
        tak, ze po kilku miesiącach zaczęła z niego obłazić płatami farba.
        Nigdy więcej!
    • Gość: ef434 Re: ASO FIAT we Wroclawiu - opinie? IP: 212.244.129.* 02.07.02, 10:59
      Gdzie oddac, zeby nie zepsuli?
      • Gość: punto Serwis Fiata we Wrocławiu IP: 62.233.155.* 30.07.02, 18:49
        Jaki polecacie? Bo do tych na Karkonoskiej nie mam juz siły....
        Pzdr.
        • Gość: Jarecki Re: Serwis Fiata we Wrocławiu IP: 195.20.110.* 28.05.03, 16:18
          Nie doświadczyłem osobiście ale polecam ten na Żmigrodzkiej (auto - club). Ceny
          mają znacznie lepsze niż w Amikar.

Jarecki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka