Dodaj do ulubionych

Warszawa - przegląd techniczny

28.12.07, 09:15
Gdzie w Wawie zrobić przegląd techniczny,żeby za bardzo się nie
czepiali?Generalnie wszystko mam w porządku ale zawsze niepewność
pozostaje:)
I czy nie wiecie jak wygląda sprawa odbioru dowodu rejestracyjnego z
urzędu po zatrzymaniu przez policję?Idę z badaniem i od razu mi
oddaja czy trzeba czekać?Przegląd miałam ważny jeszcze do marca ale
nadgorliwy policjant zabrał mi za brak badania bo w poprzednim roku
diagnosta wbił mi pieczątkę nie w tą rubrykę co trzeba;/
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciapciak Re: Warszawa - przegląd techniczny IP: *.rwe.com 28.12.07, 12:52
      ul.Osmańska - Energopol
    • Gość: marko Re: Warszawa - przegląd techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 10:07
      Jak masz sprawne auto to czego szukasz-nigdy nawet jak jadę na różne
      stacje nie zostałem odrzucony zawsze jest OK.To dla Siebie i rodziny
      powinieneś mieć samochód ok a nie dla stacji
    • Gość: NIE polecam Re: Warszawa - przegląd techniczny IP: *.centertel.pl 04.04.14, 20:24
      zdecydowanie NIE polecam stacji kontroli pojazdow na ul błękitnej!! nie ma nic wspólnego z rzetelnościa a „diagności ” znajdują rzekome usterki i proponuja podbicie przeglądu za dodatkową „drobna opłatą”! ktoś powinien się wreszcie tym zając bo panowie chyba nie zauważyli że prl sie już skończył i to dawno!!
    • remontownik_76 Re: Warszawa - przegląd techniczny 02.10.16, 14:16
      Sprawdź sobie stację Diag-Mot na Ostroroga 20 A w Warszawie. www.diagmot.waw.pl/usługi/ Na przegląd możesz się umówić nawet mailowo, fajna opcja.
      • remontownik_76 Re: Warszawa - przegląd techniczny 02.10.16, 14:17
        Robią badania techniczne, ale też zajmują się mechaniką.
    • Gość: Darrekkc Re: Warszawa - przegląd techniczny IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.16, 18:52
      Warszawa, ja polecam tę stacje kontroli pojazdow - skp.vcentrum.pl Co rok u nich robię przegląd i nigdy problemów nie było, obsługa miła, w cenie gaśnicę podbiją a i poprawią co jest nie tak (np. światła).
    • basia13.07 Re: Warszawa - przegląd techniczny 30.12.16, 12:10
      Ja mogę polecić sprawdzone miejsce, ale w Markach, a nie w samej Wawie. Chodzi o serwis przy aso Honda Matraszek. Wiem, że mają tez opcję taką, że zabierają samochód i po przeglądzie odwożą, myślę, że to duża wygoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka