Dodaj do ulubionych

Auto Blak nie polecam!!!!

• Gość: kisior Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: 66.171.229.* 05.10.13, 23:04
      A ja nie polecam,widziałem jak obchodzą się z autami na Włościańskiej,nigdy bym tam fury nie oddał,mam wrażenie,że właściciel tylko zgarnia kasiorę,a o jakość usług wogóle się nie troszczy,nie wiem,kto mu daje te autoryzacje.
      • Gość: Darek Nie prawda!!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.13, 15:13
        A ja polecam wszystkim. Sam naprawiałem tam już trzy auta i to nie tylko te, na które mają autoryzację. Zawsze było ok a nawet dawali więcej. Te posty to chyba złośliwości konkurencji.
        • free_sane Re: PRAWDA !!! 31.07.14, 13:43
          Farbiarska. Eliminacja drgań silnika. Wymienili poduszki po silnikiem i coś tam. Po dwóch dniach drgania były tak duże ze nie można było jechać. Po reklamacji, korekta. Potem znowu to samo a jak doszło do "wymiany zdań" to okazało się ze takie elementy zaakceptowałem i mogę im skoczyć. Innym razem zgłosiłem problemy z układem ABS, to chcieli mi wymienić sterownik za kilka tysięcy a jak się okazało w innym warsztacie pęknięta była koronka na jednej z osi za 150 zł. Warsztat z polecenia, jak widać zależy kto poleca i co tam naprawiał (jeżeli się zna choć trochę co nawaliło i co zrobili, zwłaszcza za własne pieniądze a nie z ubezpieczenia). Pozdrawiam auto-forumowiczów.
          • Gość: Auto-Blak serwis Re: PRAWDA !!! - prośba o identyfikacje IP: 194.181.86.* 01.08.14, 17:30
            Witam Serdecznie
            Bardzo przejęliśmy się Pańską opinią, gdyż każda uwaga klienta jest dla nas bezcenna. Niestety nie udało nam się odnaleźć historii Pańskiej wizyty w naszym serwisie. Prosimy o kontakt z kierownikiem serwisu mechanicznego pod numerem telefonu 696 890 727 lub e-mail na opinie@auto-blak.pl z danymi kontaktowymi lub danymi samochodu, ponieważ chcielibyśmy szczegółowo wyjaśnić całą sytuację.
          • Gość: Kompromitacja Re: PRAWDA !!! IP: *.centertel.pl 25.09.15, 17:44
            Witam. W pelni podzielam pana zdanie. Pracuje tam zgraja amatorow, ktorzy udaja ze wiedza co jest uszkodzone w samochodzie. Po wymianie okazuje sie przewaznie, ze zle zKrecili kolem fortuny i usterka jest inna, niz zdiagnozowana. W miedzy czasie jest sie lzejszym o 1 tysiac pln, ktorego nie chca oczywiscie oddac. Jestem e szoku, ze tak arogancki i kompletnie lekcewazacy klienta pseudo serwis funkcjonuje. Podejrzewam, ze serwisuja jakies floty i wymieniaja w nich co leci, a ludzie oddajacy im prywatne samochody sa jak mieso armatnie. Probowalem odzyskac pieniadze za oszustwo ale jak juz sie tam wyda pieniadze to przepadaja bezpowrotnie
    • zdzieszko28 Re: Auto Blak nie polecam!!!! 11.08.14, 10:45
      Dołączę się do dyskusji, bo warto aby ostrzegać potencjalnych nieszczęśników :-(
      Miałem tego pecha ze zrobiłem na farbiarskiej przegląd samochodu, przepraszam tak mi się wydawało. Szybko się okazało, ze począwszy od pracownikow przyjmujących zamowienia po mechaników, jest to zespół który nie ma pojęcia co robi i o mechanice maja mniejsze pojęcie niż ja, a dodam ze się kompletnie na tym nie znam. Prz pierwszej próbie odebrania samochodu, okazało się ze nie skasowali komunikatu informującego o serwisie, twierdzili ze nie zauważyli, ciekawe jak skoro jaki się wsiada do samochodu to on mało co nie wypali oczu. Chwile po serwisie okazało się, ze muszę wymienić klocki, generalnie przejechałem 500 km, nie wytrzymałem zrobiłem awanturę, nas stepnie okazało się , ze przy naprawie zawieszenie nie podkręcanie srob , on i ostatnio okazało się, ze przy wymianie klocków nie przeczyscili układu, wiec jeden klocek się zawiesił i musiałem po 10 tys. Naprawiać układ. Banda amatorów i z daleka od nich.
      • Gość: Auto-Blak serwis Auto-Blak IP: 194.181.86.* 12.08.14, 13:36
        Niestety jest Pan kolejną osobą, której zastrzeżeń nie możemy zweryfikować. Jeżeli choć część z tego co Pan pisze jest prawdą, proszę o podanie jakichkolwiek danych identyfikacyjnych i kontaktu do Pana np: na mail: opinie@auto-blak.pl , a w zamian za to całą robociznę kolejnego przeglądu otrzyma Pan gratis. Jakość i monitorowanie naszych usług jest dla nas absolutnym priorytetem więc zawsze robimy wszystko aby takie sytuacje wyjaśnić jeżeli tylko miały miejsce.
      • bobik-1966 Re: Auto Blak nie polecam!!!! 03.09.14, 19:20
        Zgadzaam się z Tobą. Ja również tu naprawiałem swój samochód. Naprawa powypadkowa.NIE RÓBCIE TAKIEJ GŁUPOTY. Nie dośc ,że auto stało 3 miesiące, to podmienili mi maglownice, grzebali przy klimie i niewiem jeszcze co wyjdzie.Do dziś nie są w stanie dokończyc tego co nie zrobili - nie potrafią zamówic jakiejś uszczelki gdyż podobno nie występuje jako częśc i do dziś jezdzę bez niej.ŻENADA I BRAK PROFESJONALIZMU-BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW. UNIKAJCIE ICH Z DALEKA !!!!!!!!!!
    • Gość: Grzegorz Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.farm.amwaw.edu.pl 04.10.14, 03:07
      Blacharka w Volvo S80 2008 rok
      Fenomenalnie!!! Nie wiem o co chodzi w tym "nie polecam"
      Raczej "warto"
      • Gość: bonifacy Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.14, 19:30
        Ja osobiście widziałem ze 3-4 naprawy aut z tego warsztatu,a w zasadzie efekty napraw i mogę powiedzieć (a trochę się na tym znam),że jakość poniżej średniej,poobmykane śruby,niedolakierowanie ranty (wyłaził podkład spod ciemnego lakieru),morka lakiernicza praktycznie zgolona na gładko (dużo paprochów i trzeba drzeć papierem ściernym?),generalnie ta firma jedzie głównie na reklamie,nawet w radiu się ostatnio ogłaszali,pewnie naciągną trochę jeleni.
        Na mechanikę nie zwracałem uwagi,bo nie było okazji,ale widać,że i w tej dziedzinie radzą sobie nieźle ;-D.
    • Gość: qwerewq Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: 194.181.86.* 26.02.15, 16:06
      A ja na razie ich polecam.
      Byłem raz teraz byłem drugi i ok, miła obsługa. Może czasowo trochę trzeba poczekać, ale jest ok. Może dlatego że mam auto z przebiegiem 30 000 km
      • Gość: Jss Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.centertel.pl 25.09.15, 17:23
        Serwis tragiczny. Kompetencje pracownikow ponizej krytyki jezeli trzeba naprawic cos elektronicznego. Wymieniaja rzeczy nie zwiazane z rzeczywista awaria i potem nie dosc ze nie chca oddac pieniedzy to jeszcze drugie tylekosztuje naprawa u prawdziego fachowca. Ponadto mechanicy podkradaja czesci. Np mozna zaplacic za wymiane swiec i miec pozostawione stare. Ogolnie powyzej wymiany oleju to ten serwis dla samochodow z konkretna usterka jest katastrofa. Nie da sie tam naprawic niczego powazniejszego, ale za wymiane po zlej diagnozie kasa juz nie wroci. Bandycki serwis niestety.
      • Gość: blow Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.15, 10:34
        Tak tylko dlatego, ze po 30 tys w samochodzie niczego sie nie serwisuje.
    • Gość: Gość1 Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.play-internet.pl 14.10.15, 12:47
      Nie mam pojęcia czemu ludzie narzekają. Korzystam z usług Auto - Blak i zawsze wszystko sprawnie się odbywa. Często naprawa od reki, nie trzeba bardzo długo czekać. Wszystko profesjonalnie i naprawdę dobrze zrobione.
    • Gość: gosc Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.static.ip.netia.com.pl 06.04.17, 10:44
      Zdecydowanie nie polecam, po wypożyczeniu auta naciągają na straty finansowe.
      • Gość: epson Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.184.103.45.ipv4.supernova.orange.pl 04.05.17, 18:48
        Nie polecam ze względu na jakość naprawy blacharsko-lakierniczej,robiony był bok w Skodzie Octavii,źle dobrali kolor,kilka zacieków lakieru u dołu drzwi,prze3polerowany do podkładu lakier we wnęce drzwi,dąsali się,gdy domagałem się poprawki,według nich taka naprawa to standard w autoryzowanej stacji. Lipa totalna,a koszą jak za zboże.
    • Gość: PiotreK Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.240.40.164-rev.hti.pl 20.02.18, 15:30
      Ja naprawiłem Passata B6 i było OK - naprawa rantu maski + wymiana błotnika + lampy przedniej po małej stłucze.
    • Gość: R.Kowalski Re: Auto Blak nie polecam!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.18, 17:21
      Miałem przyjemność w ostatnim miesiącu dokonywać naprawy blacharskiej Fiata Pandy z AC w serwisie Auto - Balk wSłupnie k/Radzymina ( samochód zdałem do naprawy i odbierałem w warsztacie na ul. Włościńskie35). Jestem zadowolony z jakości wykonanej usługi, nie tylko blacharskiej, ale i ogólnej. Samochód był wysprzatany i nie było żadnych śladów po naprawie. Planowany piewszy termin zakończenia naprawy uległ przesunięciu, ale warsztat był ze mną na bieżąco w kontakcie, co rzadko się zdarza. Moja opinia - same suprelatywy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka