Gość: Lena IP: *.111.134.117.static.crowley.pl 09.04.09, 15:58 Chcę zmienić opony na letnie, nie mam swoich. Wulkanizator proponuje mi zakup używanych, u niego w warsztacie. Jak rozpoznać czy nie są przypadkiem bieżnikowane?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Opony używane od wulkanizatora IP: *.chello.pl 07.02.10, 09:20 kolego na każdej oponie bierznikowanej pisze RETREJD nie wiem dokładnie jak sie po pisze ale coś takiego nie polecam bieżników gdyż ich waga przewyższa orginał nawet o 50% i czasem są problemy z wyważeniem i spalanie się podnosi Odpowiedz Link Zgłoś
ali00 Re: Opony używane od wulkanizatora 01.03.10, 19:44 Nie polecam opon używanych a tym bardziej bieżnikowanych. Nigdy nie wiesz kto i jak jeździł tymi oponami. To po pierwsze. Po drugie cena takiej opony wbrew pozorom wcale nie jest tak atrakcyjna w stosunku do opony nowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oponyuzywane.com Re: Opony używane od wulkanizatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:32 zapraszamy do odwiedzenia strony www.oponyuzywane.com posiadamy opony uzywane w bardzo dobrym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Opony używane od wulkanizatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:35 Jezell chce pan kupić dobre opony używane to polecam sklep oponyuzywane pl.Kupiłem u nich i były bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atizylak Re: Opony używane od wulkanizatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 00:30 haha jaka ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: Opony używane od wulkanizatora 05.10.10, 11:47 z używkami trzeba zawsze uważać. Kupiłbym tylko u kogoś zaufanego. Lepiej zainwestować w nowe - tu chodzi przede wszystkim o bezpieczeństwo jazdy, więc nie ma co oszczędzać. Taniej opony można kupić w sieci, tylko trzeba się rozejrzeć. Możesz sobie na przykład zajrzeć na stronę 1234opony.pl i poszukać odpowiednich opon do swojego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś