Dodaj do ulubionych

Akademia Pana Kleksa

09.11.11, 11:06
Czy czytanie dziewczynce 5 lat i 3 miesiące Akademii Pana Kleksa to nie za wcześnie? Czy to nie jest zbyt abstrakcyjne?
dru
Obserwuj wątek
    • morekac Re: Akademia Pana Kleksa 09.11.11, 11:12
      Jeśli dasz radę to czytać, dziecko będzie się podobało - czytajcie. Ale znam lepszą literaturę dla dzieci. Akurat "APK" jest dla mnie niestrawna w każdym wieku.
      • Gość: jaga Re: Akademia Pana Kleksa IP: *.196.189.109.customer.cdi.no 09.11.11, 11:33
        moja 6 latka bardzo lubi Aademie Pana Kleksa
        ja osobiscie nie trawie Pinokia a ona tez to bardzo lubi ;)
        • morekac Re: Akademia Pana Kleksa 09.11.11, 18:39
          Ale oprócz słuchacza również czytający nie powinien dostawać nadmiernych drgawek w trakcie czytania... Bo wtedy czytanie dziecku to koszmarny obowiązek, a nie przyjemność...
    • mondovi Re: Akademia Pana Kleksa 09.11.11, 13:45
      Przeczytałam czterolatkowi - bardzo mu się podobała książka, nie jest zbyt abstrakcyjna dla dziecka w tym wieku, bez przesady
      • mamapabla1 Re: Akademia Pana Kleksa 09.11.11, 22:26
        Nigdy nie jest za wcześnie na czytanie dziecku. Moja mama czytała mi akademię i w pustyni i w puszczy jak miałam sześć lat. Niektórych rzeczy nie rozumiałam ale i tak mi się podobało. Zaszczepiła mi miłość do książek i chyba o to chodziło prawda?
        • verenne Re: Akademia Pana Kleksa 09.11.11, 22:42
          Jak ja miałam 5 lat, to mama czytała mi "Trzech muszkieterów" :D
          • azjaodkuchni Re: Akademia Pana Kleksa 10.11.11, 03:13
            A ja lubię Akademię książkę i film... Sama czytałam z przyjemnością dziecko też.
    • jagabaga92 Re: Akademia Pana Kleksa 10.11.11, 14:38
      Mojemu synkowi APK bardzo się podobała. Gorzej było na koniec - były łzy, straszne łzy:-(((
    • justyna_dabrowska Re: Akademia Pana Kleksa 10.11.11, 17:06
      Jesli dziewczynka słucha z zaciekawieniem, to czemu nie?
      pozdr
      jd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka