scher 25.10.14, 15:45 Nie ma co dłużej udawać, że to forum eksperckie; to gra pozorów. Jak za komuny: co innego widzę, co innego słyszę. Zlikwidować i odesłać ludzi na forum "Wychowanie", po co mnożyć byty bez potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annakate Re: Po co to forum? 25.10.14, 17:50 Trafne spostrzeżenie. Aż przejrzałam wątki na pierwszej stronie - Ewa Ulrich -Załęska jako ekspert wypowiada się w jednym watku, w 2008 roku (sic!) - reszta odgrzebanych wypowiedzi to stare wpisy Justyny Dąbrowskiej. Lipa, a nie forum eksperckie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_elefante Re: Po co to forum? 25.10.14, 21:03 Słusznie, jakby ktoś pytał, jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Po co to forum? 27.10.14, 14:04 A moze odwrotnie? Bo to forum bardziej zyje, o tamtym dowiedzialam sie dopiero z tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Po co to forum? 30.10.14, 21:28 To bardziej zyje, bo TY o tamtym nie wiedzialas? Tamto jest tak samo aktywne, ja znam je og lat ;) Popieram przedmowcow, jedno forum Wychowanie brzmi logicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Po co to forum? 31.10.14, 09:34 Nie, nie z tego powodu, spojrzalam na daty watkow i intensywnosc ostatnich wpisow po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
tuszeani Re: Po co to forum? 21.11.14, 16:58 Ja osobiście i egoistycznie, wolałabym żeby to forum zostało, mimo że od dawna nie jest już eksperckie. Z prostego powodu: zaglądają tu konkretne osoby, których podejście i poglądy znam i cenię i właśnie na ich opinii mi zależy, a nie na jakiejś ogólnej ludowej wiedzy internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Wyciąganie starych wątków 22.11.14, 20:09 Redakcja chyba w celach reklamowych zatrudnia osoby, które wchodzą pod jednorazowymi nickami w różne stare wątki sprzed kilku lat, w których wypowiadał się ekspert, i wywlekają je na pierwszą stronę. Dzięki temu przypadkowe osoby widzą na pierwszej stronie wiele niebieskich ptaszków, tak jakby ekspert był cały czas aktywny. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Wyciąganie starych wątków 12.01.15, 09:30 Sprawa eksperta nadal niewyjaśniona. Odpowiedz Link Zgłoś
hatsu33 Re: Wyciąganie starych wątków 15.01.15, 13:51 bo to forum eksperckie bez eksperta. zdarza się... często. Odpowiedz Link Zgłoś