bret.2 Re: Instruktaż właściwego prania. 13.11.09, 18:41 Misia Jesteś Wspaniała i mądra .Wlanie tym wątkiem pokazałaś ze to nie jest forum w domu starców.gratuluje. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach mam zdziwienie 13.11.09, 18:57 bret.2 napisał: > Misia Jesteś Wspaniała i mądra .Wlanie tym wątkiem pokazałaś ze to nie jest fo > rum w domu starców.gratuluje. a czy ktos uwazal inaczej? ile wy macie lat,ze uwazacie sie za starcow? a ci panstwo na obrazkach to ile maja lat, jak myslicie? sa wlasnie w naszym wieku !!! ps. pozycja meczowa jest najciekawsza. szkoda tylko,ze moj maz nie jest kibicem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: mam zdziwienie 13.11.09, 20:04 a ja nigdy nie leciałam spadochronem(: Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam zdziwienie 13.11.09, 20:54 tropem_misia1 napisała: > a ja nigdy nie leciałam spadochronem(: > > to zapisz sie na kurs spadochroniarski, moze bedzie okazja Odpowiedz Link
tropem_misia1 Santa 13.11.09, 20:02 bret.2 napisał: > Misia Jesteś Wspaniała i mądra .Wlanie tym wątkiem pokazałaś ze to nie jest fo > rum w domu starców.gratuluje. myśmyśmy wszyscy (starzy stażem bywalcy) zwiali z Domu Wariatów , a nie z domu starców Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Santa 13.11.09, 20:57 ale faktem jest,ze nam sie pomieszalo w glowach z wiekiem, nie urodzilismy sie chorzy. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Jesteśmy 13.11.09, 21:02 myślący inaczej. Pamiętaj,że to ludzie ludziom stworzyli normy.Narzucili je i każdy kto odstaje jest myślący inaczej. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jesteśmy 13.11.09, 21:03 a w ogóle to tego nie kojarzę z wiekiem własną dżunglę i brzmiące w niej tam-tamy miałam od zawsze Odpowiedz Link