otokonto 20.02.10, 20:16 paluszki co stukały jako ewelina w kartotece są już 17 razy.. nie rzucaj się na każdy nowy nick bo wkurwiasz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce otokonto > zajmij się swoimi sprawami łaskawie 20.02.10, 20:22 "bo wkurwiasz" Odpowiedz Link
otokonto Re: otokonto > zajmij się swoimi sprawami łas 20.02.10, 20:26 dobrze, ave spokój niech nie wkurwia wpisywaniem do kartoteki a resztę bidolenia przetrzymam Odpowiedz Link
ave.duce otokonto > do budy! Wtedy będzie spokój. 20.02.10, 20:33 Nie interesuje mnie, co przetrzymasz. Zajmij się swoimi sprawami, proszę. :p Odpowiedz Link
otokonto Re: otokonto > do budy! Wtedy będzie spokój. 20.02.10, 20:41 Ojojoj ! Moja sprawa - pomóc błądzącym a Ty masz jakieś sprawy ? -------> mów ! Ja Ci doradzę i współczuć będę (byle nie było to o kotach, majkach) Chcesz porozmawiać ???????? Odpowiedz Link
otokonto Re: Do Ciebie? Żadnych. Żegnam. 20.02.10, 20:48 W sumie to też nie nic chce mi się, ale siedzę sama w domu i widzę, że cierpisz to chciałam pomóc Odpowiedz Link
tropem_misia1 Mea culpa 20.02.10, 22:13 nie jestem dobrym moderatorem. Nie śledzę wszystkiego. Wiele mi umyka. ale ja się tym tak nie przejmuję dla mnie to zabawa a dla wkurwionych propozycja nie do odrzucenia:nie czytać wątków, nie zaglądać na forum dla wypranych. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Mea culpa 20.02.10, 22:53 zupełnie nie rozumiem, chodzę sobie po forumach jak mi się nie podoba to idę dalej i nie bluzgam i nie zakłócam ludziom rozmowy. Nie rozumie ludzi którym się coś nie mieści i musza to wyrzygać gdziekolwiek i nawet po sobie nie sprzątają, zostaje taki niesmak.Jak się nie podoba to idź dalej abo załóż swoje forum, takie jak ci się spodoba. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Mea culpa 21.02.10, 09:54 Tropcia nie kajaj się ktoś tu musi popluć kwasem i włazi gdzie go nie chcą możemy to wyprać babcinym sposobem ługiem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mea culpa 21.02.10, 09:59 Się nie kajam, tylko uczciwie stwierdzam fakt. Niedbaluch ze mnie i włóczykij,bo łażę gdzie mnie oczy poniosą nie skupiając sie na jednym ))) Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Mea culpa 21.02.10, 11:31 tropem_misia1 napisała: > > a dla wkurwionych propozycja nie do odrzucenia:nie czytać wątków, nie > zaglądać na forum dla wypranych. Kwintesencja prawdy Odpowiedz Link